V máji tohto roku sa objavil škandál okolo videa, na ktorom Sergi Roberto a Alejandro Balde pozdravujú ruských fanúšikov a ďakujú im za podporu. Dnes sa na svetlo sveta dostalo ďalšie video, do ktorého sa zapojilo už viacero futbalistov La Ligy vrátane Pedriho.

Pedri z FC Barcelona, Darko Brašanac a Chimy Avila z Osasuny, Isco z Realu Betis a Pepe Reina z Villarrealu boli súčasťou krátkeho promo spotu La Ligy pre ruskú televíznu stanicu Okko, v ktorom vyzývajú ľudí, aby sledovali súťaž na tejto stanici.

 

Pamiętacie aferę, gdy piłkarze Barcy nagrali podziękowania dla kibiców rosyjskiej TV?

Teraz zrobiła to La Liga. Gwiazdy ligi hiszpańskiej zapraszają do oglądania ich w rosyjskiej telewizji.

La Liga, która co mecz na bandach solidaryzuje się z Ukrainą. pic.twitter.com/rryP2tHUjH

— BuckarooBanzai (@Buckarobanza) August 29, 2023

 

zdroj: @Buckarobanza
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
2023-08-30 09:18:44
a to ma byt teraz akoze najvacsi problem nasej civilizacie???...zbytocny clanok, ci?..menime sa na Novy cas?...
2023-08-30 09:56:59
Priznám sa, že nejako nerozumiem čo je zlé na tom, že ruskí diváci sú vyzývaní aby sledovali LaLigu. Napríklad počas prenosu býva obvykle v hornej časti obrazovky pri zobrazení aktuálneho stavu ukrajinská vlajka na podporu Ukrajiny v tomto Rusko-Ukrajinskom konflikte. Ak toto ruský divák vidí tak by mu mohlo docvaknúť, na koho strane LaLiga v tomto konflikte je. Osobne si myslím, že by nezaškodilo na tých reklamných banneroch pri postranných čiarach občas pustiť okrem reklám napr. na firmy impantujúce vlasy nejaký antivojnový text. Keď na to rus pozerá, tak nech sa mu dostane trochu pod kožu.