Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-08-30 09:18:44
a to ma byt teraz akoze najvacsi problem nasej civilizacie???...zbytocny clanok, ci?..menime sa na Novy cas?...
2023-08-30 09:56:59
Priznám sa, že nejako nerozumiem čo je zlé na tom, že ruskí diváci sú vyzývaní aby sledovali LaLigu. Napríklad počas prenosu býva obvykle v hornej časti obrazovky pri zobrazení aktuálneho stavu ukrajinská vlajka na podporu Ukrajiny v tomto Rusko-Ukrajinskom konflikte. Ak toto ruský divák vidí tak by mu mohlo docvaknúť, na koho strane LaLiga v tomto konflikte je. Osobne si myslím, že by nezaškodilo na tých reklamných banneroch pri postranných čiarach občas pustiť okrem reklám napr. na firmy impantujúce vlasy nejaký antivojnový text. Keď na to rus pozerá, tak nech sa mu dostane trochu pod kožu.
Pepeke Premium
2023-08-30 10:15:05
Neviem kolko rokov maju diskutujuci. Ja som zazil volby v demokratickom Ceskoslovensku, kde bezny clovek nemal vobec moznost ovplivnit chod krajiny. Dala sa volit iba 1 strana a ked clovek nevolil, bol prenasledonany. Pochybujem, ze bezny Rus ma moznost ovplivnit smerovanie krajiny, ked silove zlozky ma v rukach Putin.
2023-08-30 10:28:01
To by se dít nemělo. Předpokládám, že je k tomu nějak vedení La Ligy přemluvilo, takže asi neměli moc na výběr. Je docela smutné, že teď bude na Pedriho v jeho mladém věku tlak, kvůli politice. Doufám, že to nedělali sami od sebe.
2023-08-30 14:09:34
V prvom rade, je jedno, odkiaľ vyšla iniciatíva. Zrejmé je, že Rusko je fakt obrovský trh! Takže, kluby dostali od Tebasa pokyn a nebránili sa mu, lebo TV práva a groše z nich. Po druhé, katalánci, baskovia a andalúzania si to tiež vysvetlili a obhájili po svojom. Madrid je Madrid, groše nesmrdia na mojom účte. Tretia vec, v Rusku majú silnú fan podporu ako RM, tak isto aj Barça, Sevilla a Valencia. Isto ďalšie kluby. O anglických ani nevraviac. Po štvrté, to som spomenul v príspevku skôr, ale zopakujem. Každá strana sa oháňa, že šport má byť apolitický a deje sa opak! Čo sa západu podarilo? Rozbiť súdržnosť nielen v rámci EÚ, ale postupne rozbíjajú blízkosť ako slovanských národov, tak i inde. A cenzúra v EÚ funguje asi lepšie, než počas tzv. Normalizácie v 70tych! Iný názor sa neakceptuje a zverejňovať sa nebude! A keď tu niekto spomenul napr. Hlavné správy, tak 90%, čo oni dali von ohľadom covidu, či politiky s tým spojenej, resp. to predikovali, sa aj stalo. Takže, otvoriť oči a prestať pozerať a počúvať len mainstream médiá! Svet nie je len dúhový alebo zlý.
2023-08-30 16:53:33
drahý quentin, prečo tliachaš? píšem kdesi, že ukrajinci boli vždy neviniatka? ich reakcia na ruský útlak (nie všetkých) a hladomor, pri ktorom vinou moskovskej politiky zahynuli miliony, bol, že sa orientovali na nemcov... taký je fakt, ale neznamená to, že ho schvaľujem... kěd to bol rpvý ukrajinský front, znamenalo to, že to boli ukrajinci? väčšiu hlúposť som dávno nečítal... boli tam rusi aj ukrajinci a aj iní, čo vtedy žili v zssr -- a pozývací list nepísalo nijaké vedenie -- aspoň nie to najvyššie, boli to len členovia politbyra, šéfmi boli dubček, černík, smrkovský... aj fíni sa istý čas orientovali na nemcov, aby ich rusi nevyvraždili, čo asi tak mohli robiť? zoči-voči totálnej skaze? a tú rusi -- sovieti -- vedeli zapríčiniť absolútne