Robert Lewandowski poskytol rozsiahly rozhovor, ktorý bol sprístupnený na kanáli Meczyki na platforme YouTube. Poliak v ňom hovoril o svojej kariére, ale aj o situáciách a záležitostiach mimo ihriska.

Myslíte si, že to, čo sa stalo, koľko ste dosiahli ako človek, ako športovec, prekonalo vaše najsmelšie očakávania z roku 2008?

"Určite som si v tej chvíli nepredstavoval, aj keď som o tom sníval, že budem tam, kde som, že dosiahnem to, čo som dosiahol, a zdolám to, čo som zdolal. Sústredil som sa na poľskú ligu, aby som sa tam dostal, hral, robil si svoje a išiel ďalej. Sníval som o tom, že budem hrať na veľkých štadiónoch, vo veľkých kluboch, ale nikdy som si nepredstavoval, že v priebehu toľkých rokov bude táto moja kariéra vyzerať takto a dopadne takto."

Istým druhom vnútornej motivácie je únik. Keď sa pozriete do zrkadla, hovoríte si: "Futbalovo sa už nezlepším", alebo ešte áno?

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

3 komentáre
2023-09-02 18:58:41
To vieme. Žiaľ ostatný vidia, že hráč zle a uvažujú primitívnou logikou, že je to tvoja chyba. V prvom rade musíme dostať loptu k Lewovi. Žiaľ najlepší v tomto z minulej sezóny Dembele v tíme nie je a celkovo na krídlach máme ešte problémy. Bude trvať kým si Lewa vybuduje nejaké partnerstvo s niekým v útoku. Preto som vravel vždy, že mu trebalo extra top parťáka Messi/Neymar. Snáď postačí Felix, lebo ostatný neviem neviem. Raphinha ma problémy udržať nervy na uzde, Yamal na partnersto v Lewom primladý a Ferran je skôr náhrada za neho v druhom polčase.
2023-09-02 20:30:49
Barcelonská klasika. Hráča dávame na inú pozíciu alebo hráme štýlom, ktorý mu proste nevyhovuje (a je to jasné dávno predtým, než k nám prestúpi).