Alejandro Balde už na zraze španielskej reprezentácie v Las Rozas poskytol rozhovory katalánskym denníkom Mundo Deportivo a Sport. Ľavý obranca priznal, že chce v klube vyznačiť éru a ubezpečil, že jeho nová zmluva je na dobrej ceste.

Tento zraz je poznačený žalostnou situáciou, v ktorej sa nachádza ženská reprezentácia a španielsky futbal. Čo si o tom myslíš ty?

"Boli to ťažké dni, komplikované kvôli všetkému, čo sa deje. Ako včera ľudia videli, vystúpili štyria kapitáni. Všetci sme sa rozhodli vydať vyhlásenie, aby ľudia poznali náš názor. A tak to všetci cítime."

Sledoval si osobne priebeh Majstrovstiev sveta vo futbale? Čo si myslíš o všetkom, čo sa potom udialo?

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

4 komentáre
2023-09-06 08:48:30
Nemyslím si, že sme favoriti na výhru v Lige Majstrov, ale može sa stať všetko. Pri troche štastia pri žrebe sa možeme dostať ďaleko. Vid. minulý rok Inter alebo AC. Nemyslím si, že ani jeden z nich bol na takej úrovni že by sme ich radili do TOP4 mužstvá v európe a jeden z nich to dotiahol až do finále.
2023-09-06 11:02:43
Trošku idealizované hodnocení kvality týmu za mě....Např útok máme velmi průměrný a záloha je velmi mladá a nevyvážená. Rýd se budu mýlit, na to jít dál v LM to bohužel nevidím... Individuální kvalita 1na1 mi u nás chybí.