Po štvrtkovom tréningu s prvým tímom FC Barcelona sa Fermín López pripojil k tímu Barça Atlètic, ktorý v nedeľu odohrá zápas tretieho kola ligy proti Nàstic.

Fermín je hráčom Barçy Atlètic, hoci 29. augusta predĺžil zmluvu do roku 2027. Stredopoliar bude stále pod Xavim, o to viac, keď si Pedri lieči zranenie, ale posilní rezervný tím vždy, keď bude potrebné. Doteraz bol Fermín López povolaný Xavim na každý ligový zápas a v zápase proti Villarrealu dokonca odohral štyri minúty.

V minulej sezóne sa očakávalo, že Pablo Torre bude plniť rovnakú úlohu ako Fermín, ale nakoniec odohral len niekoľko zápasov a počas decembrových majstrovstiev sveta v Brazílii si tento záložník na hosťovaní v Girone vôbec nezahral kvôli problémom s pravým členkom.

Marc Casadó tento piatok tiež trénoval s rezervným tímom a bude môcť nastúpiť v nedeľňajšom zápase Barçy Atlètic. V tejto sezóne ho Xavi nominoval na štyri ligové zápasy, no v druhom tíme Barcelony, kde v predchádzajúcom ročníku odohral 34 z 36 zápasov ako hráč základnej zostavy, ešte debutovať nestihol.

Čísla nových hráčov Barçy Atlètic

Po skončení prestupového obdobia Barça Atlètic odhalila čísla 23 hráčov svojho tímu. Niektorí hráči, ako napríklad Pelayo (23) a Moha Moukhliss (8), si ponechali svoje čísla, zatiaľ čo napríklad Marc Casadó zmenil číslo zo "4" na "6". Viacerí hráči, ktorí v minulej sezóne nosili dresy s mládežníckymi číslami, teraz dostali tieto čísla: Aleix Garrido (10), Astralaga (1), Ángel Alarcón (7), Lamine Yamal (17), Pocho (18), Unai (20), Biel Vicens (22) a Sergi Domínguez (5).

Okrem súčasných hráčov získala Barça Atlètic 11 nových hráčov, ktorí budú hrať v dresoch s týmito číslami: Trilli (2), Gerard Martín (3), Mbacke (4), Percan (9), Iker Goujon (12), Marc Vidal (13), Cuéllar (14), Mikayil (15), Edu Sánchez (16), Pau Víctor (19) a Darvich (21).

Za zmienku stojí aj prítomnosť niekoľkých mladých hráčov, ktorí začali sezónu tým, že posilnili Barçu Atlètic na tréningoch a tiež v niektorých zápasoch. Sú to: Cubarsí (25), Pau Prim (26), Bernal (27), Marc Guiu (29), Dani Rodríguez (30), Kochen (31), Héctor Fort (32), Cortés (33), Olmedo (34) a Yaakobishvili (41).

Program Barçy Atlètic

Barça Atlètic oznámila program svojich nasledujúcich 19 ligových zápasov. Zápas 5. kola proti Tarazone sa odohrá 24. septembra o 20:00. Najčastejší čas zápasov Barçy Atlètic bude 17:00, s výnimkou 18. kola, ktoré sa bude hrať 3. januára o 21:00 na začiatku nového roka.

Domáce zápasy Barçy Atlètic sa budú hrať o 17:00. Do Barcelony zavítajú tímy ako Celta B, Teruel, Osasuna B, Sabadell, Deportivo la Coruña, Ponferradina a Unionistas.

Rezervný tím Barcelony odohrá svoje zápasy vonku v štyroch rôznych časoch: 17:00, 18:00, 19:00 a 20:00. Barcelona sa stretne s Tarazonou, Realom Sociedad B, Sestao, Rayo Majadahonda, Leónesou, Corneliou, Lugom a Arenteirom.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.