Vysokú výhru nad Royal Antverpy po stretnutí zhodnotil aj João Felix, strelec dvoch gólov, ku ktorým pridal aj jednu asistenciu.

"Všetci sme odohrali skvelý zápas, boli sme konzistentní. Som veľmi šťastný, to preto, že si to užívam. Som spokojný, moji spoluhráči mi veľmi pomáhajú, sám by som nič nezvládol. Som tu, aby som pomáhal, rovnako ako oni pomáhajú mne, s cieľom potešiť fanúšikov a aj klub. "

"Spoluhráči mi veľmi pomáhajú, teší ma, že hrám vedľa Lewandowskeho. Predtým, ako som sem prestúpil, som ho veľa sledoval a povedal som si, že budem hrať v jeho blízkosti a že bude poznať jeho pohyb."

"Som tu, aby som pomohol práci, na ktorej sa všetci podieľame - aby boli fanúšikovia šťastní a spokojní. Je to šťastná náhoda, že João Cancelo sem prišiel v rovnakom čase a ľudia hovoria o 'Joãoch'. Debutovali sme v ten istý deň, vtedy sme strelili góly... Je tu veľa krásnych podobností."

zdroj: barcablaugranes.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

9 komentáre
2023-09-20 07:25:04
Len tak ďalej !
Marian Premium
2023-09-20 07:38:47
Rozdiel medzi Fati Lewa a Felix Lewa je v tom, že Fati vnímal Lewu ako konkurenta v strieľaní gólov a Félix vníma Lewu ako spolustrelca.