Kde je 80-90procent fans na této stránce teď,co ho už dopředu odepisovala se slovy v Chelsea neukázal také nic,úplně zbytečný hráč co nepasuje do našeho systému atd 🤦🤦 a atletiko tam čolo ho zabíjel defenzivním systémem...tady se cítí jako v Benfice a od prvního zápasu to jde vidět i když hraje křídlo
Som za neho rad a najma za nas,aku predvadzame hru,ale pockajme si este. Uzime si tento moment,ale je ine,dat seriu s Antwerpami,Betisom a Osasunou a ine s Realom,Portom a potom s Bayernom,City atd
Ale hra je rychlejsia (nebrzdi to Busi-cest jeho slave) a Raphinha nech si drzi "hlavu" v pohode a nezacne sebcit. Inak parada.
Felixovi se nejvíc vyčítala kontinuita. Je známo, že hraje 2-3 zápasy nejlíp z týmu a 2-3 nejhůř. Podobně to tak měl Couts v posledních sezónách Liverpoolu. Věřím mu, je skvělej, ale chce to počkat.
Ja to vidím tak, že Felix má ďaleko väčší prehľad v šestnástke, kde sa nachádzajú spoluhráči a aký je ich pohyb (oproti Fatimu) a tým pádom vie v okamihu reagovať. Či prihrať, či prepustiť prihrávku (urobil to niekoľkokrát geniálne), či prihrať. Tiež som mu veľmi neveril keď prišiel.
Myslím, že Barce najviac pomohla koncentrácia konkurencie v útoku. Každý sa chce predviesť, každý hrá na 110%...
Len tak ďalej. Felix vyzerá, že mu to "futbalovo páli" oveľa, oveľa viac, ako "niekomu" z PSKA.. ehm ehm pardon: z PSGa.
Čuch na góly, prispôsobenie sa hernému systému, jednoznačne má.
Treba sa tesit, ze proste to nie je ken hadzana ale uz su tam aj konecne gólove sance. Preco by sa nemal clovek tesit z takeho futbalu? Ved toto je predpoklad, ze sa bude darit aj proti silnejsim superom...
Já si myslím, že zde hrozně funguje chemie, najednou je tu lehkost a všechno pasuje. Jen ať je to takhle furt a budeme mít jen radost. Konkurence je velká a každý musí jet naplno.
Ale hra je rychlejsia (nebrzdi to Busi-cest jeho slave) a Raphinha nech si drzi "hlavu" v pohode a nezacne sebcit. Inak parada.
Myslím, že Barce najviac pomohla koncentrácia konkurencie v útoku. Každý sa chce predviesť, každý hrá na 110%...
Čuch na góly, prispôsobenie sa hernému systému, jednoznačne má.
Parádička 👍👍👍