Raphinha ukončil svoje vystúpenie v zápase proti Seville predčasne. Brazílčan sa po jednom zo svojich útokov chytil za zadnú časť stehna a musel z ihriska predčasne odísť.

Brazílčan opustil ihrisko v 37. minúte zápasu proti Seville. Ako už v polčase zápasu informoval Javi Miguel z madridského denníka AS, prvé pocity naznačujú natrhnutie dvojhlavého stehenného svalu pravej nohy, čo by podľa novinára znamenalo približne mesačnú pauzu. Na ďalšie informácie čakáme.

 

 

zdroj: as.com
foto: sport.es

Diskusia

2 komentáre
2023-09-29 23:02:36
Je to velmi zlé.
Vsade sme neskor, branime uplne bez systemu, super ma mrte priestoru na kridlach, 20-30 m od brany. Nepreberaju si hracov. Do ofenzivy co dnes nevytvoril Cancelo, to sa nestalo. Ked uz sme sa dostali do finalnej fazy, koncova prihravka uplne zadrbana. Krvacali z toho oči. Stastie, ze si tam Ramos napesikoval nahodou jeden gol,my by sme ho urcite nedali. Zaver zapasu uplne nezvladnuty, horko tazko sme stihali odkopavat lopty. Ziadny suvisly brejk. Jedine pozitivum zapasu su 3 body a vykon Fermina. Cancelo asi nas najlepsi hrac. Neostava nic ine len dúfať v lepsie zajtrajsky a ze nas Porto neroznesie.
2023-09-30 00:43:16
Celý zápas sme boli lepší