Po víkendovom tesnom víťazstve nad Celtou Vigo sa Barcelona sústredí na dôležitý zápas Ligy majstrov proti SSC Neapol, ktorý sa uskutoční v polovici týždňa. Ronald Araujo pri tejto príležitosti poskytol rozhovor pre Lays, v ktorom sa vyjadril k mnohým zaujímavým témam.

Hviezda Barcelony Ronald Araujo pred zápasom s Neapolom zdôraznil dôležitosť tohto stretnutia a očakávania klubu v tejto sezóne Ligy majstrov: "Liga majstrov je turnaj, ktorý chce hrať každý. Chceme ju vyhrať a tento zápas proti Neapolu je dôležitý," povedal Araujo v rozhovore pre Lays.

"Zápas proti Neapolu je pre nás veľkou motiváciou bez ohľadu na to, ako sa veci vyvíjajú. Je to úžasný pocit, keď začne hrať hymna Ligy majstrov. Má to veľký vplyv. Máte pocit, že musíte byť silnejší, s väčšou energiou a túžbou. Je neuveriteľné hrať v takejto súťaži. Každý sníva o tom, že si v nej zahrá a vyhrá ju," uviedol obranca. "Zvyčajne mám rovnakú rutinu každý zápas. Samozrejme, uvedomujem si dôležitosť týchto zápasov v Lige majstrov a to, čo predstavujú, ale normálne sa s tým vyrovnávam," povedal.

Araujo ďalej vyjadril svoju radosť z toho, že hrá za Barcelonu. Obranca dodal, že má ponuky hrať aj za iné kluby La Ligy. "Nikdy v živote som si nepredstavoval, že budem hrať za taký klub, ako je Barcelona. Pred niekoľkými rokmi mi môj agent povedal, že podpíšem zmluvu s niektorým európskym klubom, ale nepovedal mi s ktorým. Prišiel som do Madridu a strávil som noc v hoteli, pričom som nevedel, komu sa upíšem. Na druhý deň mi povedali: 'Poď do Barcelony'. Potom som odišiel: "Vau! Barça?" dodal.

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.