Pripravili sme si pre vás niečo nezvyčajné - čitatelia forcabarca.sk budú mať možnosť zapojiť sa do hlasovania a zvoliť tak najlepšiu základnú jedenástku FC Barcelona v 21. storočí. Máte sa na čo tešiť a samozrejme - všetci sme zvedaví na konečnú TOP XI a samozrejme trénera.

Cieľom tohto projektu je umožniť fanúšikom FC Barcelona v našom regióne, teda na Slovensku a v Českej republike, aby sa mohli zapojiť do hlasovania a postupe týždeň čo týždeň, post po poste, formovať najlepšiu základnú jedenástku FC Barcelona v tomto tisícročí. Prečo sa pozrieme bližšie len na posledných 24 rokov? Odpoveď je jednoduchá, nakoľko väčšina fanúšikov si pamätá obdobie väčšinou od Ronaldinha a predovšetkým Guardiolovej Barcelony.

Zostavu bude tvoriť 11 hráčov v rozostavení typickom pre Blaugranas, teda 4-3-3. Každý týždeň v sobotu sa objaví nové hlasovanie týkajúce sa nového postu v zostave a takisto vyhodnotenie predchádzajúceho hlasovania. Na záver budeme vyberať aj trénera pre danú TOP XI. Dneškom začíname vyberať brankára. My vo ForcaBarca.sk sa pokúsime na každý post predom vybrať ponuku tých najlepších hráčov za dané obdobie a z týchto hráčov vďaka vašim hlasom vzíde ten najlepší hráč pre danú pozíciu. Máte sa na čo tešiť...

Dneškom štartujeme hlasovanie o najlepšieho brankára:  Ter Stegen, Claudio Bravo, Víctor Valdés, José Manuel Pinto, Jasper Cillessen – toto budú možnosti na výber. Je zjavné, že na poste brankára v Barcelone sme za posledných 24 rokov videli viacero brankárov, ale z nich nad ostatných vyčnieva len zlomok. Kto je najlepší? To máte v rukách vy!

Hlasovať môžete do soboty, 2. marca do 12:00.

zdroj: forcabarca.sk
foto: twitter forcabarca.sk

Diskusia

16 komentáre
2024-02-24 12:15:16
Podľa mňa Ter Stegen nehovorím že Valdes je zlý ale Ter Stegen je lepší už len z toho že nás veľakrát zachránil-Valdes chytal za čias najlepšej éry takže veľa práce nemal
2024-02-24 14:21:13
Valdés nikdy nedostal 8ku