Podľa mňa Ter Stegen nehovorím že Valdes je zlý ale Ter Stegen je lepší už len z toho že nás veľakrát zachránil-Valdes chytal za čias najlepšej éry takže veľa práce nemal
Ja si pamätám ešte Hespa a veru Valdes bol síce dobrý, ale nie ako Stegen. A je pravda, že toľko prace nemal. Posledné roky Barca aj proti slabým súperom niekoľko krát je ohrozená.
Presne tak mal som ten istý problém a rozhodnúť sa či Valdés alebo Tér Stegen.
Valdés bol čo sa týka reflexov a hry 1vs1 vážne Topka ale keď ho porovnám práca nôh ako má Ter Stegen a jeho prehľad hry a ukázal nám to minulú sezónu bol to práve on jeho zákrokmi kto nám vyhral titul.
Som fanúšik od 96 roku a pamätám si Viktor Baia, Bonano, Hesp, Arnau, a potom začala éra Valdes a pokračoval v nej Ter Stegen aj keď nemôžeme zabudnúť ani Bravo si nespravil zlé meno 👏👏👏👏
Ja si pamätám ako sme po MS 2002 kúpili do brány Recbera Rustu-ho, kedy odchytal parádne majstrovstvá, ale veru si u nás moc nezachytal, lebo sa VV dostal medzi 3 žrde a chytal parádne... občas zakixoval, ale to aj Puyol vo svojich začiatkoch, no pre mňa číslo 1 je a bude Viktor!
Tady se musím Victora trochu zastat. Byl famózní. Mimo jiné pozapomenutý hrdina pařížského finále Ligy mistrů ze sezóny 05/06. A jeho zákroky byly dechberoucí. Nesouhlasil bych s tvrzením, že "tolik práce neměl" https://www.youtube.com/...
Fandím BCN od 1989. Valdés patrí jednoznačne medzi legendy, spolu so Zubizarretom a Ter Stegenom boli u mňa top brankári. Bravo mal jednu sezónu u nás priam neuveriteľnu, vychytal čo sa dalo, potom odišiel. U Valdesa som však mnoho krát tŕpol, skôr dostal gól po kikse než 1 na 1. Viac sa mi páčil jeho spolužiak z Masie Pepe Reina, vždy som závidel Liverpoolu že ho majú oni a nie my.. )
VV Bol absolútne fenomenálny na 1v1, dokázal stať v bráne aj 20 min a počítať holuby na camp ňou a potom zrazu s prehľadom zlikvidovať 100%tnu kontru.. aj ja som občas tŕpol, ale len kvôli tomu lebo vv sa veľmi rad zahrával s loptou.. mats je v niektorých aspektoch mierne lepší, hlavne v minulej sezóne keď mu fakt že išlo, ale tá vv charizma a leadership je práve to čo matsovi chyba. Práve teraz podľa mňa by nám viac sadol vv než mats a v golden ére mats než vv. Ktosi tu písal, že mats ma lepšiu prácu nôh, ani zďaleka.. vv by dal dole min tretinu našich terajších futbalistov, raphinhu napr. Za mňa určite vv # 1
Valdes taktiež nehral s týmom čo hral Marc a bol v správnom čase na správnom mieste za mňa to nebol nikdy až taký dobrý brankár k tomu ešte s veľmi slabou rozohrávkou
A je pravda, že VV som nikdy nebral ako istotu v brane ako Stevena. Jasne… každý ma lepšie aj slabšie obdobia. Ale Valdes aj celkovo nebol považovaný za top brankára. Hoci posledný rok u máš chytil výbornú formu, ale sa zranil. A v tých časoch najlepších je pravda, že okrem pár teamov v LM aj španielskej lige nebola otázka či vyhráme, ale koľko oproti 0 vyhráme.
Podľa čoho ste určovali za koho dostaneme možnosť hlasovať ? Medzi možnosťami sú Ter Stegen, Claudio Bravo, Víctor Valdés, José Manuel Pinto, Jasper Cillessen. Prečo sú tam iba títo a nie aj ostatní ? Prečo je vo výbere Cillessen a nie aj Neto. Prečo tam nie sú Pepe Reina, Roberto Bonano či Albert Jorquera ?
Ak sa má robiť výber naj 11 tak tam napíšte aj podľa čoho.
Ako pardon sle načo tam dávať zbytočne veľa mien, všetci vieme, že reálni kandidáti sú len dvaja, keby Bravo zostal dlhšie, možno by ašpiroval aj on, ale Bonano a hlavne vecne náhradný brankár Jorquera sú snáď vtip!
Pinto bol tiež večný náhradník a je vo výbere. Cillessen bol tiež dvojka, a odchytal menej zápasov ako niektorí z brankárov ktorých som spomenul a vo výbere je. Chýba tam akékoľvek kritérium podľa ktorého sa určilo, že do výberu pôjdu hráči ktorých tam dali. Takto to vyzerá, že autor článku tam proste vybral päť hráčov, ktorých má najradšej a ľudia hlasujte.
Mimochodom tú 11 ktorá sa vyberie ti napíšem aj teraz a trafím aspoň 10 z 11 hráčov. ter Stegen - Alba/Abidal, Piqué, Puyol, Alves - Iniesta, Busquets, Xavi - Ronaldinho/Neymar, Suarez, Messi
Pinto ale jako náhradník chytal často - CdR. Snad ji i jako náhradník vyhrál, nepletu-li se. Cillessen jako dvojka jistě nemá tolik zápasů. Ale pokud voláš o zařazení i dalších gólmanů, mohl bys dodat statistku odchytaných zápasů, vyhraných trofejí.
Btw dle mého - Pinto byl nejlepší dvojka co šla. Skvěký do kabiny a na hřišti si svoje taky odchytal
michalbarca mne nejde o to či sa bude vyberať z piatich, šiestich alebo koľkých hráčov. Ide o to, že tu chýba pravidlo podľa ktorého sa vyberali hráči za ktorých sa môže hlasovať. Ako si napísal, nech sa určí minimálny počet zápasov ktoré mal hráč odohrať - napr. 30 a všetci čo to budú spĺňať nech sú zaradení do hlasovania.
Pričom by nebolo na škodu mať v článku uvedených aj pár info k hráčom napr. roky kedy u nás hrali, počet odohraných zápasov, gólov či získané trofeje. Aj keď chápem, že s týmto by už bolo viac práce.
Mimochodom pokiaľ ide o tie štatistiky brankárov tak je zopár čísel:
Cillessen - 32 záp.
Neto - 21 z
Jorquera - 24 z
Bonano - 74 z
Reina - 49 z
Valdés bol čo sa týka reflexov a hry 1vs1 vážne Topka ale keď ho porovnám práca nôh ako má Ter Stegen a jeho prehľad hry a ukázal nám to minulú sezónu bol to práve on jeho zákrokmi kto nám vyhral titul.
Som fanúšik od 96 roku a pamätám si Viktor Baia, Bonano, Hesp, Arnau, a potom začala éra Valdes a pokračoval v nej Ter Stegen aj keď nemôžeme zabudnúť ani Bravo si nespravil zlé meno 👏👏👏👏
Ak sa má robiť výber naj 11 tak tam napíšte aj podľa čoho.
Mimochodom tú 11 ktorá sa vyberie ti napíšem aj teraz a trafím aspoň 10 z 11 hráčov. ter Stegen - Alba/Abidal, Piqué, Puyol, Alves - Iniesta, Busquets, Xavi - Ronaldinho/Neymar, Suarez, Messi
Btw dle mého - Pinto byl nejlepší dvojka co šla. Skvěký do kabiny a na hřišti si svoje taky odchytal
Pričom by nebolo na škodu mať v článku uvedených aj pár info k hráčom napr. roky kedy u nás hrali, počet odohraných zápasov, gólov či získané trofeje. Aj keď chápem, že s týmto by už bolo viac práce.
Mimochodom pokiaľ ide o tie štatistiky brankárov tak je zopár čísel:
Cillessen - 32 záp.
Neto - 21 z
Jorquera - 24 z
Bonano - 74 z
Reina - 49 z
Ale zase buďme realisti. Kdo zvolí gólmana, co zde odchytal 50 a méně zápasů jako nejlepšího za 21.století? Asi nikdo..