Paris Saint-Germain je pripravený urobiť všetko pre to, aby zmiernil škody spôsobené odchodom Kyliana Mbappého do Realu Madrid. Nasser Al-Khelaïfi sa už pustil do práce, aby našiel hráča, ktorý by parížskemu klubu vrátil nádej. Podľa madridského denníka Marca je ním Lamine Yamal.

Ako informoval Luis F. Rojo z denníka Marca, PSG si za nástupcu Kyliana Mbappého vybralo Lamineho Yamala a peniaze v tom nehrajú rolu. Francúzsky klub je vraj ochotný za prestup 16-ročného mladíka zaplatiť až 200 miliónov eur.

Barcelona už vie o záujme PSG o hráča a sume, ktorú by bol francúzsky majster ochotný za neho zaplatiť. To bol jeden z dôvodov, prečo Jorge Mendes tento týždeň odcestoval do Barcelony, aby sa stretol s Joanom Laportom. Agent prezidentovi povedal o záujme francúzskeho klubu o mladého futbalistu. Otázkou je, čo Barcelona urobí s týmto návrhom, ktorý samozrejme ešte nie je oficiálny.

Odpoveď je jasná: Barcelona Lamineho Yamala nepredá. V klube sa otvorene hovorí, že po Leovi Messim je to najväčší talent, ktorý vyšiel z La Masie. Hoci 200 miliónov eur by vyriešilo mnohé problémy Blaugranas, Lamineho Yamala, ktorý bol v tejto sezóne jedným z mála pozitív, sa predať nechystá.

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

10 komentáre
2024-03-09 12:47:20
Fatiho by nechceli? :-)
2024-03-09 13:05:54
Akoze Yamal je asi jediny hrac co by som nepredal za takúto sumu