Pripravili sme si pre vás niečo nezvyčajné - čitatelia forcabarca.sk budú mať možnosť zapojiť sa do hlasovania a zvoliť tak najlepšiu základnú jedenástku FC Barcelona v 21. storočí. Máte sa na čo tešiť a samozrejme - všetci sme zvedaví na konečnú TOP XI a samozrejme trénera.

Cieľom tohto projektu je umožniť fanúšikom FC Barcelona v našom regióne, teda na Slovensku a v Českej republike, aby sa mohli zapojiť do hlasovania a postupe týždeň čo týždeň, post po poste, formovať najlepšiu základnú jedenástku FC Barcelona v tomto tisícročí. Prečo sa pozrieme bližšie len na posledných 24 rokov? Odpoveď je jednoduchá, nakoľko väčšina fanúšikov si pamätá obdobie väčšinou od Ronaldinha a predovšetkým Guardiolovej Barcelony.

Zostavu bude tvoriť 11 hráčov v rozostavení typickom pre Blaugranas, teda 4-3-3. Každý týždeň v sobotu sa objaví nové hlasovanie týkajúce sa nového postu v zostave a takisto vyhodnotenie predchádzajúceho hlasovania. Na záver budeme vyberať aj trénera pre danú TOP XI. My vo ForcaBarca.sk sa pokúsime na každý post predom vybrať ponuku tých najlepších hráčov za dané obdobie a z týchto hráčov vďaka vašim hlasom vzíde ten najlepší hráč pre danú pozíciu. Máte sa na čo tešiť...

Celý projekt sme odštartovali hlasovaním o najlepšieho brankára. Víťazom sa s prehľadom stal Marc-André ter Stegen. Dani Alves je najlepším pravým bekom. A kto je najlepším pravým stopérom? Podľa predpokladov sa ním stal Gerard Piqué, ktorý získal 82% z celkovo 290 hlasov.

V priebehu nasledujúcich dní budeme vyberať najlepšieho ľavého stopéra FC Barcelona v tomto storočí. V tomto prípade to zrejme bude jasné :). Vyberať si môžete z pätice stopérov v ponuke. Kto je teda najlepší? Hlasujte!

Hlasovať môžete do soboty, 23. marca do 12:00.

 

zdroj: forcabarca.sk
foto: twitter forcabarca.sk

Diskusia

13 komentáre
2024-03-16 12:26:21
že umtiti :D keby bola anketa kto je najlepšia pijavica v klube, tak má všetky hlasy :D
2024-03-16 12:26:45
Tu nie je o čom. Teraz by sa nám taký líder, ako bol Puyol, zišiel ako soľ