Po postupe do štvrťfinále Ligy majstrov je čas vrátiť sa do ligovej reality. Včerajšia porážka Girony znamená, že Barcelona môže poskočiť na druhé miesto v tabuľke. Atlético však v tejto ligovej sezóne vyhralo takmer všetky domáce zápasy (13 výhier a jedna remíza) a hráči si uvedomujú rozsah náročnosti, ktorá ich v dnešnom zápase čaká.

Raphinha

"Cítime sa dobre. Víťazstvo proti Neapolu nám dodáva sebavedomie, aby sme pristúpili k tomuto stretnutiu, o ktorom vieme, že bude ťažké. Atlético stále bojuje o prvé miesto v tabuľke. Okrem toho majú na svojom štadióne svojich fanúšikov, ktorí ich tvrdo tlačia. My však poznáme svoju kvalitu a potenciál a vieme, čo musíme urobiť, aby sme tento zápas vyhrali. Víťazstvo je dôležité, aby sme stiahli odstup od lídrov a udržali si vysoké sebavedomie do konca sezóny."

Lamine Yamal

"Atlético je na svojom ihrisku skvelým tímom, ale tým, že budeme hrať náš futbal, môžeme tam vyhrať. Je to dôležitý zápas, môžeme sa priblížiť k Realu Madrid a druhému miestu."

Pau Cubarsí

"Proti Atléticu treba túto nedeľu odovzdať všetko, pretože boj o ligu nevypúšťame. Je to jeden z kľúčových zápasov sezóny. Zostáva ešte veľa zápasov a my budeme bojovať až do konca."

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-03-17 15:17:47
Je to jednoduché, stačí dať o gól viac.