Barcelona chce v lete opätovne prevetrať káder prvého tímu, no musí predávať hráčov zo súčasného kádra, aby mala finančné zdroje na podpis nových posíl.

Andreas Christensen a Jules Koundé sú dvaja hráči, z ktorých každý by mohol Barcelone potenciálne zarobiť viac ako 50 miliónov eur, a po príchode Paua Cubarsího by mohli byť predaní bez väčších tragických následkov. Podobne aj Raphinha, Marc-Andre ter Stegen, Ferran Torres a nedávno dokonca aj Robert Lewandowski, o ktorých kolujú správy o ich možnom odchode v španielskej tlači. Zdá sa, že na tento zoznam teraz pribudol ďalší. Bývalý veľký talent...

Katalánsky denník Sport totiž informuje, že Ansu Fati sa do Barcelony nevráti. Jeho budúcnosť je mimo klubu. Fati je momentálne na hosťovaní v Brighton & Hove Albion, kde mal naštartovať svoju kariéru po nevydarenom pôsobení v Barcelone, poznačenom zraneniami.

Španiel však v Brightone zatiaľ nedokázal zapôsobiť, keď v 15 vystúpeniach v Premier League strelil dva góly, z toho len 3-krát sa objavil v základnej zostave. Kedysi sa od neho očakávalo, že sa stane tvárou klubu, a sezónu 2020/21 začal pod vedením Ronalda Koemana vynikajúco, keď v piatich zápasoch strelil 4 góly vrátane jedného proti Realu Madrid pri domácej prehre 1:3.

Barcelona bude hľadať nových ľavých krídelníkov

Zdá sa, že Fatiho čas v Barcelone sa skončil a klub sa vrhne na prestupový trh v nádeji, že podpíše nového ľavého krídelníka, ktorý by mohol dlhodobo prevziať túto pozíciu. João Felix je určite zvažovanou možnosťou, keďže sa zdá, že klub je nadšený z jeho doterajšieho pôsobenia v drese Blaugranas, hoci culés to vidia inak.

Objavili aj správy, podľa ktorých by sa Barça mohla v lete pokúsiť podpísať elitné ľavé krídlo, ktoré by konkurovalo prestupu Kyliana Mbappého do Realu Madrid, pričom medzi možnosťami sú aj Khvicha Kvaratskhelia a Rafael Leao.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2024-03-20 20:10:38
Kus mimo temu ale da sa niekde pozriet zaznam barcelona vs neapol?
2024-03-20 22:26:58
Kounde určitě neprodávat. Na RB začíná hrát skvěle a může alternovat i na stoperu+ je dost mladej.
Tuto kvalitu by jsme museli nakonec zaplatit více, než by jsme Koundeho prodali.