Téma Joãa Felixa bude časom určite hlasnejšia. Zdá sa, že napriek jeho nie príliš vyrovnanej forme by s ním Barça rada predĺžila spoluprácu, ale môže si ho dovoliť opäť len na hosťovanie. To si zasa neželá Atlético.

Ako informoval Matteo Moretto z Relevo, pokiaľ ide o Joãa Felixa, Atlético Madrid sa zúfalo chce vyhnúť jeho odchodu na hosťovanie v budúcej sezóne. Los Colchoneros chcú, aby Barcelona zahrnula do zmluvy opciu na kúpu alebo najlepšie povinnú klauzulu, ale hlavným cieľom je definitívny odchod Portugalčana. "Veľmi sa chcú vyhnúť podobnej dohode, ktorá ho v tejto sezóne priviedla do Barcelony," píše novinár.

Za pripomenutie stoja aj nedávne informácie od Toniho Juanmartiho, ktorý uviedol, že Felixovo zotrvanie je pre Barçu rovnakou alebo dokonca väčšou prioritou ako João Cancelo. Problémom pri definitívnom získaní útočníka je jeho dlhá zmluva s Atléticom, ktorá platí do júna 2029, a finančné očakávania Los Colchoneros vo výške až 50 miliónov eur. V súčasnosti by si Barcelona rada ponechala oboch Joãos, najlepšie na ďalšie hosťovanie.

V médiách sa objavili aj pomerne absurdné správy o výmene Joãa Felixa za Lewandowskeho z Atlética, Moretto však tieto správy nepotvrdzuje a naznačuje, že ak Poliak Barçu naozaj opustí, radšej odletí na iný kontinent.

zdroj: matteo moretto
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2024-03-22 19:00:52
Tak nech si zoberú naspäť a ak by sme ho mali kúpiť ,tak jedine za takú cenu ,akú nám oni zaplatili za Suareza.
2024-03-22 19:24:04
Nebo jak koupili Villu … nabídka by neměla být vyšší než 15 mega … však ať si jej klidne nechají 😂