Barça Femení včera porazila Real Madrid 3:0 a dosiahla 16. víťazstvo v 16. ženskom El Clásicu. Po zápase sa k tomuto súboju vyjadrila krídelníčka Barçy Caroline Graham Hansen.

"Vyhrať v El Clásicu je vždy niečo výnimočné. Je to El Clásico... Ony pred zápasom vždy hovoria a nakoniec vyhráme," povedala Caroline Graham Hansen po víťazstve nad Realom Madrid 3:0. Na otázku, čo konkrétne hovorili hráčky Realu, odpovedala: "Hovoria, že sme stále bližšie a bližšie, že sme stále bližšie a bližšie, ale sme to my, čo stále vyhrávame a nech to tak zostane."

Graham Hansen, ktorá v zápase strelila gól a zaznamenala asistenciu, sa tiež vyjadrila k svojej skvelej sezóne, v ktorej má na konte už 17 gólov a 15 asistencií: "Snažím sa robiť všetko, čo je v mojich silách, aby som pomohla tímu. Zatiaľ to vyzerá dobre, ale ak nebudeme vyhrávať tituly, nebude to nič platné," priznala Nórka.

zdroj: as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-03-25 08:00:24
Naše dievčatá vyhrali rozdielom triedy a mohli dať ešte oveľa viac gólov , šance na to mali.Real mal za celý zápas dve strely a to len jednu na bránu - v 84 a 88 minúte.Ešte sa čudujem , že madridský tréner sa ne nevyjadrí , boli sme lepší , ako je zvykom u "profesionála" Ancelotiho.
2024-03-25 09:27:15
Až takú hodnotu toto víťazsrvo nemá, ženské El Clasico nemá bohvieaký náboj. Ženy Realu sú zatiaľ o dosť slabšie než naše, je tam fakt dosť veľký rozdiel v kvalite.
Real by na tom mal zapracovať.