Xaviho pôsobenie v Barcelone sa okrem iného spája s tým, že v dôležitých zápasoch dával tímu rôzne výzvy. Tentoraz však prišla ponuka odmeny zo strany klubu. Za víťazstvo nad Atléticom v jesennej časti dostali hráči MacBooky a členovia štábu zostali s prázdnymi rukami.

Ako informuje Fernando Polo z katalánskeho denníka Mundo Deportivo, hráči Barcelony dostali ako darček za víťazstvo nad Atléticom Madrid v jesennej časti sezóny na Montjuic sľúbené nové MacBooky od spoločnosti Apple. Motivácia zabrala, keďže Blaugranas vyhrali 1:0 po góle Joãa Felixa po celkom dobrom zápase celého tímu. 

Hráči si však svoj darček prevzali až včera, no počas prezentácie prekvapilo, že MacBooky nedostali aj Xavi Hernández a jeho trénerský štáb. Rozhodnutie klubu zanechalo nevôľu mnohých členov štábu, ktorí darček nedostali.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2024-04-04 18:11:40
Pevne verim, ze to je bulvar, inak zacinam pochybovat nad "stabom".
2024-04-04 18:35:19
Zaklady managementu - ak nebudes odmenovat spravodlivo tak budes demotivovat tych najlepsich. Cely clanok znie detinsky, milionarom kupovat macbooky ked pomaly nie je na platy. Ale ak uz sa usiluju o motivaciu, tak by to mali robit poriadne