Keďže sa Barcelona o niekoľko hodín stretne s PSG v prvom zápase štvrťfinále Ligy majstrov v Parku princov, prezident klubu Joan Laporta poslal fanúšikom a hráčom odkaz.

Pre Barçu je to nesmierne dôležitý zápas, a to nielen kvôli tomu, čo znamená na ihrisku, ale aj mimo neho, keďže postup v súťaži by Kataláncom pomohol finančne. Laporta preto zdôraznil, že tento zápas je pre klub veľmi dôležitý, a povedal, že dnešný zápas je "najdôležitejší v doterajšom priebehu sezóny. Dôležitý zápas pre klub, pretože sme tu už roky neboli. Vidím, že hráči sú sústredení, veria si rovnako ako my im."

Na otázku, ako hodnotí dôležitosť tohto zápasu na stupnici od 1 do 10, odpovedal: "Na 10. No, 9,5, desiatka by bola konečná."

Na otázku, s akými pocitmi ide do tohto veľkolepého súboja, šéf Barcelony odpovedal: "Som pripravený, som v najlepšej forme. Vidím, že hráči sú veľmi motivovaní, a to ma motivuje. Bude to skvelý zápas, pretože medzi Parížom a Barçou máme veľkú históriu. Dúfame, že to bude skvelý zápas a veríme našim šanciam."

Laporta potom požiadal priaznivcov Barçy, aby zachovali vieru a dôverovali tímu, keď povedal: "Odkaz pre našich fanúšikov je, aby verili našim hráčom a trénerovi."

Okrem toho prezident Barcelony zdôraznil, že by nikdy neuvažoval o výmene niektorého zo svojich hráčov za hráča z PSG: "Sme veľmi sústredení a je veľmi dôležité, aby všetci vedeli, že by som žiadneho z našich hráčov nevymenil za žiadneho hráča PSG," poznamenal Laporta.

Barcelona hrá s PSG v prvom zápase štvrťfinále Lige majstrov dnes večer v Parc des Princes a potom 16. apríla privíta zverencov Luisa Enriqueho na Estadi Olimpic Lluis Companys v odvete.

zdroj: twitter/fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-04-10 17:38:32
Aj ja im verim a fandim,ale menil by som Torresa za Mbappeho,Skriniara za Alonsa,aby bol konecne slovak v Barce a po Dubovskeho sage v Madride,zacala nova v Barce.
2024-04-10 18:55:01
Nevím, jestli bych měnil, ale z PSG bych chtěl Zaire-Emeryho. Tipuju ho na klenot nadlouho dopředu. A budu moc rád, když to dnes vůbec nepotvrdí :)