Joan Laporta vyjadril svoje rozhorčenie nad rozhodnutiami rozhodcov, ktoré sa udiali počas stretnutia medzi Realom Madrid a FC Barcelona. Ukázalo sa, že aj madridskej televízii, ktorú vlastní klub, sa nepáčili niektoré rozhodnutia Sota Grada. Ide o gól Christensena a diskusie okolo neuznaného gólu Lamineho Yamala.

Real Madrid TV zverejnila ďalšie video, v ktorom dodržiava tradíciu kritiky rozhodcovských rozhodnutí. Aj tentoraz podľa klubovej televízie rozhodca ublížil klubu z hlavného mesta. Prvá kontroverzia sa týka momentu, keď Christensen vyskočil po lopte a oprel sa pritom o Toniho Kroosa. Táto situácia sa prirovnáva k podobnej situácii z El Clásica 2016, keď Gareth Bale vyskočil a oprel sa o Jordiho Albu, čo rozhodca posúdil ako faul a neuznal gól.

Druhou kontroverziou je už známy neuznaný gól Yamala, ktorý nakoniec nebol uznaný. Podľa madridskej televízie, aj keby lopta prešla bránkovú čiaru, zásah nemal byť uznaný. Problémom je ofsajd, v ktorom sa Cubarsí v čase strely nachádzal. Mladý Španiel podľa výkladu Real Madrid TV zacláňal Luninovi vo výhľade, čo by podľa pravidiel znamenalo ofsajd. Klubová televízia tu pripomína neuznaný gól Villarealu zo zápasu s Barcelonou, v ktorom rozhodca gól neuznal, pretože Sorloth bol v postavení mimo hry.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2024-04-23 17:27:48
😄😄😄🤦🤦🤦🖕🖕🖕 Oni nepoznajú hanbu, prisahám. A chrbtovú kosť by sme u nich tiež márne hľadali.
2024-04-23 18:11:54
Tu nejde o to komu fandí ale o objektívnosť názoru . To že niekomu fandis neznamená že musíš súhlasiť so všetkým . Tiež sa mi nepaci humbuk okolo Viniciusa aj keď fandim Realu. Prečo asi RMTV vydalo toto? Ako som už vo veľa komentoch povedal akcia -> reakcia . Po sťažnostiach Barci a tým že vývoja tlak ,nemôže byt iba z jednej strany,je jasne že príde reakcia . Až na to že tu to povedia média a nie nerobi zo seba šaša vrcholný predstaviteľ čo reprezentuje klub. ✌️