Nedávne správy naznačili, že Barcelona už rokuje so Sergim Robertom o predĺžení zmluvy. Novinári z katalánskeho denníka Mundo Deportivo Fernando Polo a Gabriel Sans však uvádzajú, že o kapitána Blaugranas sa zaujíma aj Girona.

Podľa týchto správ klub z Montilivi prejavil túžbu angažovať Sergiho Roberta na voľný prestup, keď sa mu skončí zmluva. Girona je údajne pripravená ponúknuť 32-ročnému hráčovi dlhší kontrakt. Ak by sa Sergi Roberto rozhodol prestúpiť do tohto tímu, pravdepodobne by mohol pokračovať v účasti v Lige majstrov, mal by viac šancí hrať a navyše by býval blízko Barcelony. Možno by si zahral aj so svojím kolegom Éricom Garcíom, ktorého si chce Girona udržať.

Médiá už informovali, že Barça oznámila Sergimu Robertovi svoje želanie predĺžiť s ním zmluvu. Fabrizio Romano informoval, že predbežné rozhovory už prebehli a že Xavi považuje kapitána za dôležitého hráča pre mužstvo na ihrisku aj mimo neho. Zotrvanie trénera vo funkcii zvyšuje pravdepodobnosť, že Sergi Roberto podpíše novú zmluvu. Podľa novinárov Mundo Deportivo by však Barcelona ponúkla len ročnú zmluvu a navyše by hráč nemal mať vysoký plat. Čoskoro by sa malo uskutočniť stretnutie medzi Decom a agentom 32-ročného hráča José Maria Orobitgom.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.