V Barcelone sa opäť hovorí o zdravotnom stave Pedriho. Po tom, čo sa začiatkom mesiaca stihol zotaviť na dvojzápas proti PSG, teraz záložník čelí následkom. Barcelone však začína dochádzať trpezlivosť.

Pedri v nedeľu netrénoval, čo sa v Barcelone dostalo na titulné strany novín. Napriek tomu, že sa mladík zotavil zo svojho zranenia, zdá sa, že zďaleka nie je fit a je nepravdepodobné, že dnes proti Valencii nastúpi v základnej zostave. Podľa madridského denníka AS je Barcelona dosť napätá ohľadom Pedriho neistej situácie v klube. Stredopoliar od roku 2021 zápasí s viacerými zraneniami.

V tejto sezóne napríklad Pedri utrpel tri zranenia kvadricepsu pravého stehna. Tieto zranenia ovplyvnili Pedriho po fyzickej aj psychickej stránke. Nedostatočná fyzická a psychická pohoda Pedriho sa odrazila aj na jeho výkonoch, pričom Španiel sa po návrate po poslednom zranení nedokázal výraznejšie presadiť.

Podľa denníka Barcelona očakáva, že Pedri bude mať v budúcej sezóne čistý štít, pokiaľ ide o zranenia. Barça dúfa, že Pedri nebude zranený a bude k dispozícii počas celej budúcej sezóny. Jeho absencia by sa totiž mohla stať ešte výraznejšou, ak Frenkie de Jong v lete skutočne odíde z Camp Nou.

Budúcnosť v hre?

AS dodáva, že Pedriho budúcnosť v Barcelone by mohla byť ohrozená, ak sa Španielovi nepodarí v budúcej sezóne zbaviť problémov so zraneniami. Ak bude aj v budúcej sezóne bojovať so zlou kondíciou a formou, Barcelona by mohla zvážiť predaj španielskeho internacionála, ktorý by na trhu pravdepodobne dosiahol vysokú sumu. Nie je to prvýkrát, čo rozvoj tohto záložníka ovplyvnili zranenia. Dokonca aj Ansu Fatiho pred niekoľkými rokmi zastavilo zranenie a Barcelona zúfalo dúfa, že Pedri nebude nasledovať rovnakú cestu.

zdroj: as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

10 komentáre
2024-04-29 08:33:18
Dosiahol na trhu vysokú sumu ? Ja by som sa čudoval ak by niekto dal aj 20m
2024-04-29 08:38:04
Já si myslím, že ho už prostě jen šetří. Ten chlapec potřebuje dost odpočívat a teď, když už nám o nic celkem nejde, tak je to celkem logické.