Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-04-29 08:33:18
Dosiahol na trhu vysokú sumu ? Ja by som sa čudoval ak by niekto dal aj 20m
2024-04-29 08:38:04
Já si myslím, že ho už prostě jen šetří. Ten chlapec potřebuje dost odpočívat a teď, když už nám o nic celkem nejde, tak je to celkem logické.
2024-04-29 08:39:22
Možná je na čase si položit otázku, zda je lékařský tým a fyzioterapeuti na takové úrovni, aby se tomu dalo zamezit. Stejně tak jako tréninky v posilovně, což je prý u nás na bodu mrazu. Kdyby to byl jen Pedri, ale byl to taky Fati, Umtiti atd. A to už podle mě nebude smůla na hráče náchylne ke zranění.
2024-04-29 09:14:30
Problém nebude možno v Pedrim, ale v tom, že Barcelona ho nechá poriadne sa zotaviť, nechá ho naskočiť hneď a potom sa znova zraní. Všetky zranenia čo mal za posledné 3 sezóny sú kvadricepsy. Pedri už minimálne túto sezónu od posledného zranenia nemal hral, mal sa zotavovať a niekdy koncom leta začať trénovať postupne, nech sa mu svaly zregenerujú.
2024-04-29 09:35:57
Aj to je jeden z dovodov, preco treba okrem DM priviest aj Bernarda.
2024-04-29 09:57:47
Hraje od 18ti let v tomto tempu, zranění jsou vlastně normální.... My si ty mladé hráče ničíme sami. Není to první případ.
2024-04-29 10:04:18
Nie je to len o mladých a o Pedrim. Permanentne máme každú sezónu priebežne zranenú polovicu tímu. Ten problém bude hlbší.
2024-04-29 10:29:02
Ja si prestavam mysliet ze to je o hracoch a nejakej smole. Ked uz aj v posranom PSG nema dembele za celu sezonu ani jedno zranenie tak sa treba zamysliet co robime zle. Ja sa do toho nerozumiem ale je to na zamyslenie mam pocit ze u nas hraci vkuse laboruju s nejakym zranenim. Ano stane sa ako ferranovi alebo rapinhovi ze si zrani sval raz za sezonu ale nemoze to byt take pravidelne. vid christensen, inigo martinez, pedri clovek trpne ci sa zase nezrania v predzapasovej rozcvicke...
2024-04-29 11:35:49
Tie jeho zranenia sú výsledkom enormného preťaženia mladého organizmu. Pamätáme si, že Pedri hral vo všetkých resp. drvivej väčšine zápasov Barce pokiaľ bol zdravý a potom prišli zranenia. Nie sú to jeho nápady, ale organizmus to skrátka nezvládol. Takto preťažujeme aj ostatných mladých hráčov a len aby sa nám to nevypomstilo aj pri Yamalovi, Cubarsim a ďalších hráčoch, ktorý hrajú pravidelne a vždy!!!
2024-04-29 13:47:37
Ak by bola dobrá ponuka ja by som ho kľudne predal. Na rok ak sa znova bude trápiť zo zraneniami nedostaneme už za neho nič. Radšej by som si nechal Frenkieho. Teraz by o neho ešte aký taký záujem mohol byť.