Leo Messi a Luis Suárez sa nezastavia! Dnes v noci Inter Miami porazil New York Red Bulls až 6:2, hoci po prvom polčase prehrával. Argentínčan sa podieľal na všetkých zásahoch svojho tímu, zatiaľ čo Uruguajčan zaznamenal hetrik.

Leo Messi vytvoril nový rekord Major League Soccer, keď zaznamenal až 5 asistencií v jednom zápase. Argentínčan pridal jeden zásah po asistencii od... Luisa Suáreza, ktorý zasa v tomto zápase strelil tri góly. Ďalšie dva góly zaznamenal 28-ročný Paraguajčan Matias Rojas.

Vďaka tomuto impozantnému víťazstvu zostáva Inter Miami s Messim, Suárezom, Busquetsom a Albom na 1. mieste v tabuľke MLS v očakávaní výsledkov Real Salt Lake a Cincinnati, ktoré sa môžu bodovo vyrovnať klubu Davida Beckhama, ak vyhrajú svoje zostávajúce zápasy.

Po 11 zápasoch v tejto sezóne (8 v MLS, 3 v Pohári majstrov CONCACAF) má Leo Messi na konte už 12 gólov a 11 asistencií. Na druhej strane Luis Suárez v 15 zápasoch strelil 12 gólov a zaznamenal 7 asistencií.

1:1 - Matias Rojas (asistencia: Leo Messi)

2:1 - Leo Messi (asistencia: Luis Suárez)

3:1 - Matias Rojas (asistencia: Leo Messi)

4:1 - Luis Suárez (asistencia: Leo Messi)

5:1 - Luis Suárez (asistencia: Leo Messi)

6:1 - Luis Suárez (asistencia: Leo Messi)

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/intermiami

Diskusia

3 komentáre
2024-05-05 09:50:33
Bavia sa hrou tak ako kedysi 👍💪
2024-05-05 09:52:55
Víte a říkám to pořád, neexistuje lepší způsob, jak vydělat prachy nez je vydělat ve chvíli kdy spíš.. Přišel jsem z oslavy- zbejvalo pár min do konce poločasu stav 0:1, tak jsem to krapet opilej hodil ze srandy na Miami a Lea. A to probuzení, hned se ta opice bude lépe snášet.. :)) Každopádně Leovi klasicky jeblo a celé to posefoval.. 🤗