João Felix je jedným z mnohých hráčov Barcelony, ktorých budúcnosť na Camp Nou je neistá, keďže na konci sezóny mu vyprší zmluva o hosťovaní. Na začiatku sezóny bola Barcelona odhodlaná zabezpečiť pokračovanie Joãa Felixa aj Joãa Cancela. Keďže sa však klub pripravuje na možný letný odchod, Barça sa pravdepodobne nepokúsi predĺžiť hosťovanie Felixa.

Podľa Cadena SER si aj Atlético Madrid uvedomuje nezáujem Barcelony o Felixa a skutočnosť, že klub nevyvinie žiadne úsilie na udržanie jeho služieb. Treba pripomenúť, že Xavi v prvom rade nepodporoval podpis Felixa. A v priebehu ročníka sa napätie medzi hráčom a trénerským štábom len zvyšovalo. Felixovi nepomohla ani jeho nekonzistentná forma. V 27 ligových zápasoch strelil portugalský internacionál len 7 gólov, pričom často nedokázal v danom týždni vykúzliť dva dobre zápasy po sebe.

Keďže je nepravdepodobné, že by si Barcelona Felixa udržala, útočníka čaká neisté leto. Atlético Madrid zasa nemá s Felixom žiadne plány, Diego Simeone nechce mať s hráčom nič spoločné. Atlético dúfa, že Felix odohrá vydarené Majstrovstvá Európy, ktoré by mohli rapídne zvýšiť jeho cenu, takže klub by mohol ľahšie nájsť záujemcov. Barcelona medzitým nemá priestor na podpísanie Felixa na trvalý kontrakt. Katalánci môžu uvažovať len o ďalšom hosťovaní, ale aj to je teraz otázna, keďže Xavi a Joan Laporta chcú kompletne obmeniť mužstvo.

zdroj: cadena ser
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-05-08 10:01:49
A to isté nech spravia aj s Cancelom.Ten dokáže zahrať iba proti slabším súperom.Nie je to hráč na RB v ťažších zápasoch horí ako fakľa a protihráči ktorí hrajú na jeho strane sa MOTM zápasu ako Dembele,Vazquez alebo Portu.
2024-05-08 10:44:04
Tak na obhajobu Cancela, tak od zranění Baldeho hraje celou dobu vlevo a ne v pravo což je jeho strana, tam hraje Kounde. Tak tězko soudit jak by hrál v težkých zápasech když hraje tam kde nikdy nehrál a pomáhá tak mužstvu. Za mě Felix ne, ale Cancelo ještě asi rok klidně😄😄😄