Ako uvádza denník Mundo Deportivo zo zdrojov z blízkosti FC Barcelona, klub podľa všetkého nemá záujem s Éricom predĺžiť spoluprácu. Informácia, podľa ktorej má predstavenstvo klubu Francúzovi vypovedať zmluvu už v januári, však pravdivá nie je.

FC Barcelona túto informáciu dokonca kategoricky poprela. Stretnutie s Abidalom vo veci ukončenia vzájomnej spolupráce nebude. Klub dokonca nemá v úmysle hráčovi ani znížiť plat. Abi v súčasnej dobre nehráva kvôli transplantácii pečene, ktorá sa konala v apríli minulého roku. Momentálne sa pripravuje na svoj návrat, no kvôli závažnosti operácie, všetko napreduje pomaly, no isto. Rádio Monte Carlo na druhej strane prinieslo podobné informácie ako Mundo Deportivo a to, že klub s Abidalom plánuje rozviazať kontrakt.

33-ročný obranca má zmluvu platnú do júna 2013. Barcelona súhlasí s pokračovaním spolupráce s Abidalom aj napriek tomu, že návrat hráča na trávniky nie je známy. Nie je zrejmé ani to, či bude vôbec schopný návratu a ak áno, akú budú jeho výkony. Aj preto sa možno špekuluje o tom, že Barca radšej zmluvu s Éricom nepredĺži.

zdroj: mundodeportivo.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.