Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-06-20 17:29:41
Podla mna strasna nuda ten zapas griezmann 6,3 sak neviem ze vobec bol na ihrisku to iste suarez velka skoda ze od zaciatku nenastipil fati
barcelonista29 Premium
2020-06-20 17:38:33
Luis dostal ešte vysokú známku. Od neho už nič svetoborné netreba čakať... Braithwaite bol totálne stratený. Miestami sa na to nedalo pozerať. Jeho striedanie bolo vykúpenie. Griezmann je na odpis. Aby hráč, ktorý je na kraji pokutové územia 1v1 nenaznačil ani kľučku a rovno vrátil loptu až Lengletovi? Skoro som telku rozbil... aspoň obrana a Marc splnili svoju úlohu. Od nich to bol výborný zápas.
tunno Premium
2020-06-20 17:42:41
Nepochopim take vysoke hodnotenie Lea. On so Suarezom boli najhorsi.
2020-06-20 18:00:05
Už je to fakt trápne a detinské ako onanisti nad Messim sa ho stále zastávajú. Keby iný hráč to berie na seba a stráca lopty, tak by bol maniak smejd a neviem čo. Messi aj keď posere, tak bral to na seba a stále ospravedlňovanie jeho hry. A inak je poslednú sezónu dve celkom pekný sebec..... ale keď hrajú jeho kamaráti aby bolo jemu po volí, tak tak mu treba a nech sa tam všetci trápia. Prečo pod apelom a Enriquem boli úspechy? Lebo team riadil tréner a nie hráči. Setien verejne o nedotknutelnych rozpráva? Prvá cesta k skaze je, keď sú si hráči istý miestom v zostave
2020-06-20 18:02:52
Zápas ukázal, že Setien od svojho predchodcu vôbec neuteka.Absolutne nevie reagovať na vývoj zápasu striedaniami.Fati ktorý nám rozhodol predchádzajúci zápas nedostane ani minútu,ale na ihrisko pošle dvoch najslabších z posledného duelu a Suarez sa stáva zase nestriedateľny.
2020-06-20 18:08:54
Môj názor he že Fati a Puig nali hrať včera min od 60 minúty ak nie cely polčas a Piug by mal pravidelne začať hrávať ak nie celé zápasy tak aspon do tej 60 minúty alebo cely druhý polčas, takisto Fati aj vzhľadom na to že Fati je krídlo a dokáže prevetrať obranu asistovať dat gól, vymyslieť šancu, a Piug ten je neskutočný je to kreatívny záložník viď zápas s Leganes hral krátko aj tak mohol dat gól a pekná strela z diaľky, bol vsade bol rýchli ukazoval sa nabiehal top výkon a on stale jak hral aj v minulej sezóne hral výborne a Arthur my to príde ako by sa bal spraviť kľučku, poslať kolmicu do nábehu nabiehat si do šestnástky a vystreliť on na to jednoznačne má ale príde my že sa bojí pravdepodobne. Včera chýbal Frenkie a Semedo hral fantastický, jednoznačne číslo jeden na pravej strane a Alba takisto celkovo obrana top výkon včera, Marc wau ako vždy top. Griezmann je výborný hráč ale včera som ani nevedel že tam je takisto Martin, Suarez sa musí rozohrat a Messichral vcera výborne perfektný priamy kop, bol všade chodil su po loptu do zálohy, vytvoril veľa šancí, striedania prišli neskoro a mohli byť 5 ako prvy mali prísť okolo 55- 60 minúty Puig A Fati.
2020-06-20 18:38:37
Tak a dosť! Záloha nič nevymyslela útok detto no s týmto ani za boha nevyhrame titul
2020-06-20 20:04:19
Sorry kluci, ale už by to chtělo aspoň Dembelého..ten tu hru aspoň znovu rozběhne
2020-06-20 20:27:48
Akože nič v zlom, ale to máme čo za hráčov ? Teraz nehovorím len o včerajšom zápase, ale o posledných dvoch sezónach minimálne. Messi jediný niečo skúsil vymyslieť, aj keď väčšinu posral. Suaréz, ten je už druhú sezónu totálne jalový. A včera ani neviem, že hral. Braithwaitovi zápas nevyšiel, ale je nový a toto bol asi jeho prvý zlý zápas. Ale poďme ďalej. Rakitič je jedna katastrofa. V Barcelone nemá už čo hľadať. Busquets, to je snáď najpomalší hráč vo futbale. Ten patrí so Suarézom maximálne na lavičku, maximálne. Vidal sa síce snaží, ale už má svoj vek a spoliehať sa na neho, to akože ďakujem pekne, za taký prístup, aby nám hráč pred futbalovým dôchodkom behal celý zápas hore dole. Arhura by som v momente predal. Nechápem, čo u nás robí. Lebo je to taký mix Rakitiča s Busquetsom. Proste nula bodov. Ďalej sú tu hráči ako Dembelé a Umtiti, ktorí sú nonstop zranení. Predať ! Griezmann sem nemal ani prísť. Hrá veľa, ale absolútne nič neukázal, predať taktiež ! Obrana včera po poriadne dlhej dobe zahrala dobre, ale už v ďalšom zápase sa budeme triasť, čo duo Pique a Lenglet urobia. Mladý nádejný Fati, ktorý vie spraviť 1 na 1, je rýchly, aj keď neskúsený sedí na lavičke, kým Suarez, ktorý už dve sezóny, čo prihrávka/pohyb, to katastrofa hrá základ a z 10 striel dá 1 gôl aj to nevie ako proti slabučkým súperom a v LM nám potom nepremení ani jednu šancu, lebo nedokáže trafiť bránku. A potom je tu Puig, ďalší mladý neskúsený, ktorý vyzerá, že má rozum, ale nehrá skoro vôbec na úkor mien Rakitič, Arhtur, ktorí hrajú posledné dve sezóny veľké, však viete čo. Takže asi tak. Jediný hráči, ktorí si zaslúžia základ, lebo hrajú permanentne dobre sú Messi, ter Stegen a možno, Alba de Jong so Semedom. Tí ďalší patria buď maximálne na lavičku alebo u nás nemajú ani čo hľadať. A kľudne ma zmínuskujte, nadávajte, píšem len to čo vidím. Naše vedenie je celé "prehnité" od hráčov až po vedenie a rôzne funkcie.
2020-06-20 20:46:58
A akú známku by ste dali trénerovi? Uz je s muzstvom dost dlho, aby sme mohli vidieť plody jeho práce. Vcerajsia zaloha bola presne ta, ktora bola odpisana v zapase v Liverpoole. Striedania? Prisli mi velmi neskore. A boli len tri z piatich moznych... Jediny hráč, ktorý dokáže ísť 1 na 1 je Messi, ktoreho by niektori odbornici na tejto stranke vystriedali, aby ostatni uz len posuvali loptu dolava doprava, dozadu... Chybal mi tam Fati, jednoznacne mal ist v druhom polcase, lebo po Messim jediny dokaze 1 na 1,inac NIKTO a to je jeden z najvacsich problemov sucasnej Barcelony.
kluc Premium
2020-06-20 21:04:51
Povedzme že sa teším na letné prestupové obdobie, táto sezóna sa už musí dohrať s tým čo máme...a môj sen je že sa zbavíme aspoň 5-6 hráčov ( medzi nimi Rakitic, Umtiti, Vidal, Griezmann), a Setien bude pracovať s mužstvom co bude mať...
2020-06-20 22:16:53
Tréner totálna nula. Ukazuje sa že vôbec nemá na moderný futbal. Mal 5 striedaní a on ich využil ako úplný hňup. Každý vidí ktorý hráč hrá dobre a ktorý nie len tréner to nevidí alebo nechce.
2020-06-21 08:02:43
Semedo a steigen po 9 ostatok 4až5