Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-06-21 17:31:17
To ze si drzime v klube hracov za zasluhy, namiesto formy nas privieo k tomuto hovno fotbalu co hrame. Len tak dalej, pozdravuje AC Milan
2020-06-21 17:34:50
ked si predstavím že Andrés a Xavi odišli lebo sa ''necítili už nato'' haha
2020-06-21 18:08:14
AMEN!
2020-06-21 18:08:20
Normalne se asi rozbrecim... To je clanek jak ze zena a zivot. Co bylo to bylo!!! Uz to pochopte, ze jestli chceme byt zase top, nemuzeme tu drzet 33 lete hrace za zasluhy, rakiticovi nic jineho nez zrat travu ted nezbyva. Pozicne umi zahrat i mlady kluk z la masie, my potrebujeme nekoho kdo neco vymysli a nebude jen hledat Messiho nebo nahravat dozadu, pane Boze!!!
2020-06-21 18:09:29
Tento článok si musel Raki asi zaplatiť. Všetci ktorý sledujeme Barcu vieme kto je kto a poznáme aj jeho vlastnosti samozrejme futbalové. Netreba nám hovoriť aký to bol skvelý prestup a ani aký bol dôležitý no práve to časté sledovanie nás doviedlo k tomu že Raki už nieje ten ktorý býval i keď pauza mu mimoriadne prospela a budeme radi keď potiahne pri De Jongovom zranený
2020-06-21 18:41:54
Takže ho tu máme držať do 40 a chváliť ho aj keď hrá veľké hovno len kvôli tomu čo pre nás v minulosti urobil?
2020-06-21 18:45:27
Nie je mi jasny zmysel tohoto clanku, divna obhajoba niecoho, co kazdy vidi......
2020-06-21 18:58:50
Akože článok pekný a každý má právo na svoj názor, ale ja s tvojím článkom absolútne nesúhlasím. Teda myslím to tak, že Rakitič u nás nemá už nemá čo hľadať, lebo hráč má hrať na základe výkonov, ktoré momentálne podáva a nie z minulosti.
2020-06-21 18:59:15
Ono možná kdyby Arthur nestagnoval a hrál pořádně, tak se tu nedrží hráči do nekonečna. Jeho progres je minimální tento rok. Neříkám, že nemají dostat šanci mladší, ale nedivme se, že se tu drží Rakitic na kterého je nějak tak spoleh. Místo něj Puig od další sezonu, ale Arthur by měl už něco předvést, protože místo něj bude Vidal v základu a nikdo se nemůže divit.
2020-06-21 19:04:35
Ja len dufam ze Ivan nebude hrat v LM, lebo hlavne vdaka nemu sme to uz tak dlho nevyhrali. On nech hra s Leganes ci Granadou, tam mi nevadi. :)
2020-06-21 19:07:31
to nie je len o Rakitičovi...momentálne jednoducho Barca nemá v strede jediného naozaj konštruktívneho hráča, ktorý by si navyše trúfol ísť aj 1 na 1...všetci vidia Ivana, pre mňa je však oveľa väčším sklamaním Arthur, ktorého sa tu stále mnohí zastávajú, ale ten chalan nepredvádza žiadny progres...celkovo je ale otázkou, či sme vôbec schopní nájsť hráčov, ktorí by boli schopní zapadnúť do štýlu, akým chceme, aby sa Barcelona prezentovala...
8JK8 Premium
2020-06-21 19:11:32
Presne takýto článok som po posledných zápasoch čakal.
Vo všetkom o čom píše autor článku 100% súhlasím. Avšak myslím že si nepochopil kritiku na Rakitiča. Nejde o to že by nebol výborný v tom čo robí ale o to v akom stave je momentálna záloha Barcelony.
Momentálne Ivan nemôže hrať vo veľkých zápasoch s Busquetsom v základnej zostave keďže obidvaja sú čoraz pomalší a niesu veľmi kreatívny a sú si dosť podobný a je zbytočne mať dvoch podobných hráčov v zápasoch ligy majstrov alebo na špici tabuľky v la lige. Za to napríklad Arthur je oveľa kreatívnejší a viac sa hodí k Busquetsovi ako Ivan. A na pozícii box to box záložníka je oveľa perspektivnejší De Jong ktorý je v rýchlosti a driblingu úplne niekde inde ako Rakitič. Naopak keď chce tréner oživiť ofenzívu je pre tým oveľa prínosnejší Vidal ktorý dodá týmu energiu.
Takže áno Ivan Rakitič je skvelý hráč ale pre momentálnu Barcelonu nemá miesto v zostave pokiaľ tréner nechce udržať výsledok na konci zápasu a to je rola ktorú nechce sám Ivan akceptovať. Plus má ako bonus vysoký plat a minúty na ihrisku treba dopriať aj mladíkom ako napríklad Puig.
Bohužiaľ je čas aby Ivan odišiel s klubu.
2020-06-21 19:12:10
Potrebujeme mladých dynamických skvelé technických vybavených hráčov nie len na pinkanie a udržanie lopty v hre to nestačí, keď chceme vyhrávať s tými najl. musíme kúpiť to najl. čo vo svete je to čo máme nestačí, treba si to priznať nestačí to, Čo sa týka Ivana svoje si uhrá percent.uspešnesť prihrávok pozične áno ale to už nestačí lebo tam nemá hráčov ako XAVI INIESTA ktorý tvorili za ňho teraz nemáme tvorivého záložníka a preto upadá aj jeho hra, preto sa Leo sťahuje hlboko do svojho pásma aby niečo vymyslel potom chyba vpredu a doplácame na to, nemyslím si že máme momentálne káder aby konkuroval PSG a BAYERN
2020-06-21 19:21:28
Neviem čo všetci proti nemu máte .. Ivan bol v piatok jeden z najlepších hráčov na ihrisku a snažil sa ..
tunno Premium
2020-06-21 19:32:44
Nemam problem ani tak s Rakiticom ci Vidalom. Obaja su do rotacie fajn, posledny zapas odohrali obaja dobre. Na travniku vsak musime mat zaloznika s viziou, prirodzenou kreativitou, a to je Puig. Bol najlepsim hracom pripravy a odohral v sezone len zopar minut. Druhym takymto zaloznikom je Arthur, ktory vsak tuto sezonu mal viac zlych ako dobrych zapasov. Treti kreativny zaloznik je Pedri ktory je hajpovany a podla videi to vyzera ze nie pre nic za nic. Treneri by si to mali vyhodnotit a preriedit zalohu. Tuto sezonu v zalohe nastupilo az 8 hracov a to je dobry bordel. 5 zaloznikov by malo stacit. K tomu siesty Roberto v pripade nudze.

Toto je zoznam zaloznikov na dalsiu sezonu (neratam Roberta)
Buskec, dejong, puig, pedri, arthur, rakitic, vidal, alena. Z tejto osmicky by to chcelo po predsezonnej pripravy vybrat 5 tich a zvysnych predat/hostovat.
Premna su jasny buskec, dejong, puig, dalsie dve miesta podla vykonnosti.
2020-06-21 21:03:41
Ako musím priznať, že tieto prvé dva zápasy po korone sa mi Rakitičov výkon naozaj páčil. A treba povedať aj to, že Rakitič nemôže za to ako hrá Barca posledné roky. No aj tak si myslím, že jeho čas u nás už vypršal a lepší a ani mladší nebude.
2020-06-21 21:18:30
My potrebujeme v zálohe jedného defenzívneho záložníka a dvoch ofenzívnych ktorý pošlú nejaký center kolmicu alebo strelu spoza šestnástky budú zbierať asistencie a nábiehat do šestnástky, záložníkov typu De Bruyne a momentálne bez nejakých posíl by podľa mňa mali hrať základ De Jong, Puig a Arthur len aby bol odvážnejší dopredu a lavička Busi Vidal ktory by sem tam striedaly Vidal ako žolík on dokáže v záveroch zápasov rozhodnúť. Puig my príde žeby práve vďaka nemu záloha nadobudla tak potrebný ťah na bránku a kreativitu.