Vsak ja to napsal spis jako vtip, samozrejme ze kazdy ma svuj nazor na to kdo je nejlepsi. Ale on to trosku pritahl za vlasy..kdyby rek ze maradona byl lepsi nez messi ok, ale rict ze byl mimozemstan a messi clovek, kdyz porovnas statistiky tech dvou...tak to je jek kdyby to rikal na drogach?
Nech je uz pohlad na Diega Maradonu akykolvek, ale je faktom ze si hadam nepametam hraca(ako jedinca)ktory by prichodom do muzstva tak dokazal pozdvihnut hru muzstva ako to dokazal Maradona s Neapolom.Kto si to obdobie pameta moze posudit,Maradonove vykony v Barcelone boli skvele,ale to co predvadzal v
Neapole bolo pre nestraneho fanusika mozno jeden z najtop zazitkov vo futbale za celu historiu.
Moj nazor:byt jeho synom,radsej by som sa vyvaroval odpovede kto je najlepsi,uz jeho porovnanie clovek a mimozemstam je spatne a tak ako z jeho otca, tak aj z neho smrdi samochvala, pycha, povysenectvo a o o tcovi zabudol povedat o Bozskej ruke,co podla mna velmi znizilo jeho kredit,mal sa zamysliet aj nad drogami a dalsimi vyrokmi pod ich vplyvom a tak mi to s jeho vychovou pripada, ako s vychovou mafianskeho synka,ktory aj ked vie, ze otec je mafian, ale on ho obhajovat bude.
Neapole bolo pre nestraneho fanusika mozno jeden z najtop zazitkov vo futbale za celu historiu.