Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
A teraz porovnajte našu "deviatku", to drevo Suaréza a jeho vplyv na Barelcelonu a Lewandowskeho :D
Je to obrovsky rozdiel porovnavat ich dvoch pretoze Lewa ma tim ktory mu tvori obrovske mnozstvo sanci a hlavne behaju narozdiel od nas kde je na celu ofenzivu Leo v podstate sam az na Fatiho ale on ma stale len 17 tak sa nanho neda spoliehat ako na hraca ktory vyhra zapas aj ked sa mu to par krat podarilo,ale ak by mal Leo spoluhracov ktory mu vytvaraju sance stale by daval mnozstvo golov, teraz ale hra v podstate na Andresovej pozicii tvorcu pricom aj tak dava vela golov,ale na druhej strane nemozme upriet Lewovi ze tato sezona mu naozaj vysla a bol by urcite favorit na zlatu loptu,kazdopadne dufam ze predvedieme peknu hru aj ked nepostupime a uvidime pekny zapas a mozno sa nakoniec stastie prikloni na nasu stranu len to nenechat opat vsetko len na Leovi.
Bez ohľadu na to, ako tie góly dáva, tak ich dáva stále. A to bude pre Barcelonu najťažšia úloha. Ustrážiť si Lewu. Pretože tipujem, že Bayern sa bude snažiť urobiť to isté s Messim, pretože Messi je jediným hráčom, ktorý ťahá Barcelonu v útočnej fáze a bez neho bude mať Barcelona veľké problémy.
No sme vo 1/4-finále a čítam v každom (temer) príspevku akí sme slabí. Nie ste slabí Vy tam hore v hlave ? Kde v r..i sú ďalších 150 mužstiev naozaj vysokej kvality ? Asi ju máme aj my. Lenže tu každý vidí tituly a Messiho hattricky a podobne. Sme veľmi dobrí, máme síce blbé vedenie ale dostali sme sa medzi posledných 8. Málo ? A možno budeme medzi 4-mi alebo 2-mi alebo šampión. TAKÍ SME SLABÍ ... fanúšikovia ...