Hadam aj po prvom inkasovanom gole na nas nepadne deka alaRim+Liverpool a budeme dalej hrat.Fakt nemusim Psg ale pacilo sa mi vcera ze fakt isli do konca a hoci sa to vyvijalo velmi zle bojovali a isli za svojim cielom.Zajtra nas caka akoby prve finale,ziadna moznost opravy,tak dufam ze sa zmobilizujeme a ukazeme bavorom ze sa v nas kruto zmylili ked v podstate povazuju svoj postup skoro ako hotovu vec.
tunno neviem čo znamená podľa teba najlepšia zostáva. Lebo najlepšia už (bola). Ale predpokladám že myslíš Puig a Fati základ a v žiadnom prípade aby nehral Rakitič, Roberto, Suárez, že ??? A keď prehráme aj tak s tou najlepšou zostavou potom čo napíšeš ??? Tunno pomalá a tento rok slabá obrana ktorá hraje zle, záloha už dávno nie je taká aká bola, talenty sú ale použiť ich na tak ťažký a dôležitý zápas je blbosť. Puig to neubehá a Fati v defenzíve nepomôže. Tak kde máš tu najlepšiu zostavu ???
Fati by defenzive pomohol viac ako Griezmann, pretoze ma o triedu lepsi pressing a aj pri vracani sa dozadu vrani v kridelnom priestore lepsie ako Griezmann. Ale ani fatiho by som do zakladu nedaval. Dal by som 442. Brankar a obrana jasna, zaloha Buskec FDJ Puig Vidal/Roberto, Messi Suarez. Ak tam budu vsetci traja skveli zaloznici bude to zaruka toho, ze hru dokazeme mat pod kontrolou, minimalne podstatnu cast zapasu. Taktiez je to istota niekolkych dobrych sanci. Druhy polcas by potom suareza mohol vystriedat Fati alebo Dembele.
Možno tak pri rozhodnutom zápase napríklad 3:0 a dať ich na 20min. Ale ako vieš momentálna forma je, že aj ten výsledok vedia posrať.
V lige bolo času dosť, pól sezóny mohli odohrať a potom nepoviem nič. Ale teraz ?
No a ako poznám túto stránku keby Leo nedával góly čo všetko sa tu popíše si nechcem ani predstaviť.
Ja by som odhadoval realisticky šance 60 ku 40 v prospech Bayernu. Ak Barcelona prehrá, nebude to vzhľadom na súčasnú situáciu v klube katastrofa. Dôležité je aj to, akým spôsobom by k tomu. Dôležitá je aj predvedená hra. Keby to ale bolo naopak, že by vyhrala Barcelona, tak by som nebol proti.
BARCELONA je schopna poraziť či už Bayern alebo City alebo aj hornu dolnu. Je to len čisto o hrácoch a trenerovi. Ak budu hrat a makat tak vyhraju ako proti villarealu. Ak budu klusat messias bude na prechadzke a bude cakat na kazdu loptu ktoru nasledne strati tak nevyhrame ani nad atletikom Cvernovka... :/ proste musia hrat a mat chut zvitazit. Inak to nejde. Sme predsa Barcelona
Ja osobne Barce dosť verím, aj preto že som skalný fanúšik ako jeden z mála (z môjho okolia) som veril že Barca to otočí proti PSG, pár rokov dozadu, a verím im v každom zápase, bez ohľadu na oponenta... Niektorý môžu hovoriť, že som slepý... No môj názor je, pokiaľ im neveríš, nie si fanúšik, keby že sa dá, tak na štadióne už potom môžete fandiť rovno Bayernu... Áno, majú skvelú ale nič nie je nemožné... Nam veľmi hrá do karát to že sa hrá na jeden zápas... Veď v predošlých sezónach nám tieto 1. Zápasí šli na jednotku, pohorili sme až v odvete. Verím, že vyhráme a vytreme zrak Bayernu a celkovo ľuďom čo sú proti nám :)
Môžeme vyhrať aj prehrať s Bayernom. Je to otvorené do poslednej sekundy nadstavenia, viď vývoj v zápase Atalanta-Paris. Ja verím, že vyhráme, ak sa v zápase objavia Stegen, Messi, Puig, Fati, v prípade nutnosti Dembelé na poslednú polhodinu, ak by sme prehrávali v tom čase. Menovaní nemusia hrať všetci základ, ale mali by dostať priestor.
V lige bolo času dosť, pól sezóny mohli odohrať a potom nepoviem nič. Ale teraz ?
No a ako poznám túto stránku keby Leo nedával góly čo všetko sa tu popíše si nechcem ani predstaviť.