FC Barcelona už zajtra večer nastúpi vo štvrťfinále Ligy Majstrov proti Bayernu Mníchov, ktorý je v tomto boji o semifinálovú miestenku favoritom ako na strane futbalových fanúšikov, tak aj na strane stávkových kancelárii. Veria však culés vôbec v postup?

V diskusiách to niekedy vyzerá tak, že fanúšikovia zhadzujú hráčov ešte predtým ako sa vôbec zápas odohral. Je síce pravda, že z pohľadu objektívnych štatistík je Bayern vo veľmi dobrej forme, kým Barcelona odohrala kostrbatú ligovú sezónu, no formát turnaja je nevyspytateľný a najmä - je to Liga Majstrov.

Ako je na tom pravdepodobnosť postupu z pohľadu stávkových kancelárií? Stávková kancelária Tipsport taktiež stavia o úlohy mierneho favorita Bayern, na ktorého víťazstvo v riadnom hracom čase vypísala kurz 2,03, kým na výhru Barcelony v riadnom hracom čase je kurz 3,58. Kurz na postup Blaugranas je 2,55, zatiaľ čo na Bayern len 1,57. Viac informácií nájdete na tomto odkaze

Poďme však k samotnej ankete. Myslíte si, že Barcelona dokáže poraziť Bayern Mníchov a postúpi do semifinále Ligy Majstrov 2020/2021?

 

 

zdroj: forcabarca.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

9 komentáre
2020-08-13 17:08:08
S najlepsou zostavou ich porazime.
2020-08-13 17:33:05
Dokážeme ich poraziť