Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-08-15 16:41:02
Pokuď pominu trenéra a vedení tak potřebujem jednoho až dva stopery,pořádnou dvojku k Albovi,Top hráče k De Jongovi a Top hroťáka.

Kdo by si měl balit kufry jsou Suarez,Griezmann,Braithwait,Vidal,Rakitič,Sergio,Pique.

Naopak bych si nechal navrátivší z hostování-Coutinho,Todibo.

Ter Stegen,Neto
Alba,posila(Gaya),Lenglet,Garcia,Todibo,posila,Semedo
Pjanič,De Jong,posila,Puig,Coutinho
Fati,Dembele,posila(Lautaro),Messi,Trincao

Takhle by to mohlo bejt solidně vyvážený se slušnym omlazením s tim,že by v týmu stále bylo pár zkušenejch hráčů.
Pak už jen pořádnej trenér,kterej tomu dá myšlenku.Včéra totiž byla naše taktika naprosto destruktivní a znásobila tu nemohoucnost.
2020-08-15 16:44:11
Barto vyhází úplně všechny, ale sám by byl prezidentem klidně do životní, protože nemá žádnou sebereflexi.
2020-08-15 16:46:47
Bayern ukázal, jak jsme možná kdysi hráli, ale hlavně jak chceme, aby Barcelona hrála.
Čekal jsem, že budeme stejně bezzubý jako 2013. Pomalý tým. Alba je rychlý, ale to vše. Klicku neumí, umí jen kopnout a běžet. Vsadím, že i trenér Bayernu by předběhl suareze. Messiho miluju, ale neběháš, nehraješ. Naposledy jsme vyhráli LM 2015. S kvalitním levým kridlem, rychlou hrou do otevřené obrany a messim spíše napravo, kdy nějak dodržoval nějakou taktiku a rozestavení! chtělo by to běhavý tým kolem de jonga. Sancho, Dembele, pohyblivý hrot.
Kdysi jsem tu psal, že každý trochu silovejsi a fyzický busquetse zadupe, byl to velký nesouhlas. Včera? Busquets Totálně zadupanej. Griezman? Možná lepší stoper než pique. Tot vše. Těším se na zápas bayern city.
2020-08-15 16:53:20
Ťažko sa mi to hovorí ale myslím, že takáto porážka je presne to čo Barcelona potrebovala. Prehra ukázala nielen nám ( aj keď o našej slabej hre sme to vedeli už dávno ) ale celému svetu, že Barcelone už svetovému futbalu nestíha. Tím ktorý bol pred 5 rokmi na tróne a dnes sa máča v problémoch.... Veľkú vinu na tom nesie vedenie, ktoré skôr hrabe peniaze než posúva klub vpred. Mnohí hráči už majú svoj vrchol za sebou a problém je, že ich náhrada nielen že není dostačujúca ale ani nemá možnosť sa plne ukázať. Tímu chyba drive. Mladí hráči chodia po hosťovaniach alebo sú predávaní za smiešne ceny. A hráči za zenitom hrajú naďalej. Neberiem to ako ich chybu. Hrajú pretože môžu a keďže nikto ich náhradu nerieši nemajú dôvod končiť.... Osobne si myslím a dúfam, že prídu veľké zmeny. Od vedenia cez hráčov až po trénera ( netvrdím že celá táto situácia je trénerova vína ale Setien tomu tímu nič nedal. Len prvý zápas priniesol nejakú zmenu inak sme hrali to isté až horšie. A keďže nieje schopný si zjednať poriadok s hráčmi a výdobyť si väčší rešpekt u vedenia jeho odchod je neodvratný).... Treba začať od začiatku. Zmenu za zmenou. Treba zmeniť prestupovú politiku. Začať stavať na hráčoch podľa formy nie mena. Treba trénera ktorý prinesie nejakú svoju filozofiu do tímu. A vedenie ktoré začne konečne stavať klub na prvé miesto.
2020-08-15 17:02:38
A na to aby ste poniektory sa pozreli realite do očí ste potrebovali vidieť toto? Toto normálny fanúšik ktorý futbalu rozumie vie davno.
2020-08-15 17:13:27
Primitívna prestupová politika sa včera ukázala na príklade Coutinha. Nastúpil v 75 minúte a za ten krátky čas dokázal zaznamenať 2 + 1. Čo k tomu viac povedať???
2020-08-15 17:22:31
Pjanic nás spasí
2020-08-15 17:25:02
Ja len dúfam, že nový tréner nebude stavať na hráčoch typu Todibo, Coutinho, Griezmann, Busquets a pod. My potrebujem len tých najlepších. A treba dať zbohom hráčom ako Roberto, Pique, Rakitič Suarez, Griezmann, Busquets. Alba so Semedom akurát na lavičku, to isté aj s Lengletom, lebo s väčšími klubmi je totálne mimo. Ani faulovať Gnabryho nestihol, taký je pomalý a nedôrazný. Nám treba dvoch dobrých obrancov, dvoch kvalitných stredopoliarov a dvoch do útok na kraj a na hrot. Inak sa ďalej nepohneme. Tu už pomôže len revolúcia základnej zostavy.
2020-08-15 19:11:28
2020-08-15 19:31:23
A teraz sa ukazuje aký ste všetci pravý fanúšikovia barcy keď vyhrávajú fandide im všetci ale keď príde kríza a začnú prehrávať už im nefandi nikto ja budem barce fandit aj pri tom najhoršom
Bez ohladu na to ako hrajú a ako budú hrať takýto má byť pravý fanušik Barcelony . ?
2020-08-15 19:53:48
nejhorsi je ze se pres leto nic nestane protoze nejsou prachy. vyhodit ty co na to nemaji a doplnit hraci z la masie. Tak jak tak se budeme pristi rok trapit a bude dejavu. ted uz s tim je clovek alespon smireny. byval bych veril ze ti hraci vyndaji hlavy z prdele a zacnou makat ale pokud jim to nedoslo po rime ani liverpoolu tak uz nemam viru
2020-08-15 20:14:03
Suarez Umtiti Pique Alba rakitic vidal griezman busqets hráči na odstrel pretože klubu už nemajú čo dat.Nahradit mladými hráčmi čo chcú hrať makať nového trénera s prostredia klubu žiadne experimenty a nové vedenie ktoré ma levi podiel na tomto fiasku.Este doteraz človek nemôže uveriť ako mohli prehrať 2:8 to je tak vysoký výsledok...
2020-08-15 20:22:16
Mundo deportivo: Bartomu will call elections.