Môžme si myslieť o ňom čo chceme, pravda je taká, že lepšiu víziu nikto z kandidátov neponúka. Za mňa by som mu dal šancu realizovať jeho myšlienky, sám som pritom zvedavý ako bude klub v nasledujúcich rokoch vypadať.
Tak tvrdí , že 7 rokov pracujú na projekte. A jeho hlavný pilier je Xavi ? Veď ten pred 16 mesiacmi získal licenciu trénera. Ešte pred dvoma rokmi ani nevedel či trénerom vôbec bude. A teraz Font tvrdí , že je základný pilier jeho projektu. To mi nevychádza. Za ďalšie, ak Koeman uspeje , on prvé čo spraví je, že ho nahradí síce legendou ale bez skúseností či nejakým relevantným úspechom ? To mi tiež nevychádza . A do tretice , to chce povedať, že Xavi ráta so svojím novým projektom s hráčmi ako Suarez či Pique ktorý už budú 35 ročný hráči pred koncom kariéri ? To tiež celkom nevychádza
Čím blíž jsou volby, tím míň a míň mi Font sedí. Už jen to vyjádření s Koemanem. Zase na druhou stranu, tam není nikdo další. Rossel a Laporte si své už zkusili a oba nejsou svatí. Takže Font bude mít nejspíš projekt, který vyhraje a budeme mu muset věřit, že to má vymyšlené. Jedna věc je papír a druhá realita. Barto asi taky nepočítal s prodejem Neymara a Covidem, to tě žádný plán nepřipravý. Tak uvidíme, jak to bude třeba po 3 letech jeho funkce a třeba nečekaným zvratem.
Font robí na svojej kandidatúre mnoho rokov, Laporta o nej uvažuje rok, ostatní viac menej ani neohlásili zatiaľ kandidatúru. Zatiaľ som rozhodnutý, že budem voliť Fonta. Ale treba počkať, kto všetko ohlási kandidatúru a predstaví svoj projekt.
Uvidíme čo ponúkne Laporta veľa vyjadrení Fonta sa mi nepáči ako napríklad že všetko to celé a padá na Xavim alebo vyjadrenia voči Koemanovi ktorý je taktiež legenda klubu a je potrebné sa k nemu vyjadrovať s rešpektom ďalšia vec je že aj keď sa nám to akokoľvek nepáči súčasne vedenie je tam stále a má právo prijímať rozhodnutia ktoré nás budú ovplyvňovať aj po marci 2021 akože prečo by Barto nemohol podpísať Ter Stagena alebo celkovo nových hráčov či trénerov. Príde mi že si je Font sám sebou až príliš istý a už sa nevie dočkať až sa tam dostane.
Presne. Odpisovaním Koemana, ktorý ešte šancu nedostal a preferovaním neskúseného Xaviho si veľa fanúšikov nezíska. Hlavne vtedy, keď v čase volieb bude mať tím pod Kemanom dobré výsledky.
A za ďalšie sa mi veľmi nepáči kritika na Barta že neodstúpil teraz. Nechcem sa ho zastávať lebo ho nenávidím za to do akej pozície sa dostal klub ale rozhodnutie usporiadať voľby až v marci je správne. Do ďalšej sezóny ostáva 5 týždňov neviem si predstaviť akoby sa za tento čas dali usporiadať nové voľby predstavenie kandidátov a odchody/prestupy na novú sezónu ostalo by to veľmi rozbité ešte k tomu by sa riešil tréner ani si nechcem predstaviť ako by vyzerala zostava v prvom zápase!!
"Katalánsky denník Sport postupne prinesie cyklus rozhovorov s kandidátmi na prezidenta FC Barcelona. Ako prvý poskytol rozhovor Víctor Font. Ten vyhlásil, že ak sa stane prezidentom katalánskeho klubu, Ronald Koeman nebude trénerom prvého tímu Blaugranas." Treba čítať všetko.
A už da aj tým "Prémiom" stanem, sľubujem. Lebo si to zaslužíte... Ale furt dajake veci ešte riešim pred svadbou :D