Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-08-26 15:39:12
no nič legenda pravdepodobne odchádza, muselo byť toho neskutočne veľa zhnitého v štáte "Barcelonskom", že dieťa FCB chce dať Barce zbohom, ale jeho rozhodnutiu sa nie je čo čudovať a my môžeme len dúfať, že silná generácia hráčov sa tu niekedy ešte objaví, možno už nebude druhý Messi či Iniesta ale snáď tu budú znovu hráči čo nám vyčaria úsmev na tvári...Puig a Fati sú svetlom na konci tunela
2020-08-26 15:48:03
Mali sme si nechať andreho gomesa
2020-08-26 16:13:07
With Messi and Suarez set to leave, the team will be built around Griezmann as the leader.
betonárstvo s.r.o. to bude futbal :D teším sa na EL
2020-08-26 16:31:10
inak takto medzi nami ide vám fórum ?
2020-08-26 18:44:13
Jedina pozitivna vec je, ze uz nemusi prist Lautaro. A mohli by z City vytrieskat aspon Jesusa + doplatok.
2020-08-26 19:22:23
Mna najviac aai rozčuľuje že informácie ktoré maju byť dôverné medzi klubom a Hráčom či trénerom sa dostanú do médií ešte v ten deň a aj to je jedna vec čo hnevá Messiho!!

Odchod Valverde uolna hlúposť a prišiel tréner čo mal krásne reči ale žiadna zmena neprisla!!

Suarez
Za to všetko čo pre club spravil si zaslúžil viac úcty a nie aby sa cez mobil dozvedel ze končí!!!!

Mal byť veľký výpredaj hráčov ale zatiaľ sa nič nedeje!!!!!

Ako prajem Messimu aby si nasiel klub v ktorom bzde šťastný a hrať opäť s chuťou lebo v Barce posledné 3roky je to strašný futbal a tie reči o tom že máme projekt už nikoho nebavia lebo je to len taktika Messi a nikto iny sa k nemu nepridal!!!!

Odchod Neymara najväčšia chyba a po ňom žiadna náhrada neprišla!!!

Coutinho hráč za 150mega a výhra LM len škoda že nie s Barcou ale Bayernom lebo pre Barcu nebol dosť dobrý!!!!!!

Posledné dva dni len čakám na oficiálne stanovisko Clubu a Messiho ako to celé dopadne vzdy som si myslel že Messi u nás ukončí kariéru a potom ako chvel sa bude venovať mládeži.!!!

Ak ešte ostatne kupujem letenky aby som ho ešte videl u nás lebo veľmi dlho nebude v Barce hráč ako bol Messi!!!!!!

Čakal som že ak Messi ukončí kariéru bude to zápas kde sa zúčastnia všetci jeho spoluhráči ako. Xavi Ineista Puyol Mascherano a spol!
2020-08-26 19:41:40
Jsem z toho celý špatný ale mám pocit, že postoj Messiho taky není dobrý, čekal jsem že se k tomu postaví jinak. Aby legenda odcházela takhle a nedej bože ještě zadarmo tomu furt nevěřím, všechno mi to furt přijde jako sen a čekám kdy se probudím... Po tom všech co se tam děje, tak jsem čekal že on bude jediný který to tam vždycky bude držet a i v těch největších s..... a nikdy neodejde...Chápu ho ale na jednu stranu mě trochu zklame jestli je tohle všechno pravda co se píše kolem vedení, Suareze, trenérů atd... Do toho nemá nikdo co kecat.
2020-08-26 22:56:10
To že Messi je najlepší futbalista v jeho histórii neznamená, že má DNA FCB. On ide za úspechom. V FCB to vidí na dlhšie, aj keby sa na postoch vo vedení vymenili všetci. Pokiaľ tu nebude Neymar a nezostane Suaréz a hráči nebudú majstri pravidelne, opustí klub, ktorý z neho spravil to čo je.
Pekne to povedal Joan Gaspart
„Všetci chceme, aby zostal. On to nechce? Čo sa deje? Milióny fanúšikov ho žiadajú, aby zostal, ale tí sa nepočítajú ? Myslí si, že Barcelona mu nepomohla stať sa tým, kým je ? Všetci ho nesmierne milujú a dúfam, že si budeme môcť užívať jeho hru ešte počas jednej sezóny."
2020-08-29 13:56:51
Že je v titulku "Otázky..." to beriem, že je tam aj "...odpovede..." to neberiem. Kto zodpovedný naozaj odpovedal ?
2020-08-31 13:36:35
MEXIT: bude Leovi vyhovovať BREXIT ?
Uvidíme ako to ten slepý povedal !!!