Proti Baernu sa mentálne zložil ako prvý Ter Stegen. Nevedel ani loptu rozohrať, 2x po sebe na Alcantaru, do autu , Lewovi na nohu atď a to bol prvý polčas. Teraz mi povedz kto sa zložil
Catalonia ter Stegen sa ospravedlnil a kajá sa doteraz. Messi sa zložil tessne po ňom, viac ako polovicu zápasu sa prechádzal, ale namiesto ospravedlnenia sa snaží odísť zadarmo inde.
Posledný odstavec kladie otázku či ostane kapitánom ale ja sa skôr pýtam, "Je vôbec možné aby ostal Messi kapitánom v prípade, že naozaj neodíde toto leto do City?" Za mňa určite NIE a dúfam, že sa tej pásky sám dobrovoľne vzdá!
(pre menej chápavých, nikdy som nebol za to aby reálne odišiel)
Messi nemá na vyber, divadlo sa pomaly končí, foter ho ukľudní, pricupitá na tréning, deti a manželka budú spokojné.
Leo bude dirigent mužstva, práva ruka trénera aj s Larsonom a bude to mužstvo, ktoré bude šliapať zodpovedne, kolektívne s rešpektom ku trénerovi.
Tešme sa ...
Podla mna by mal byt prvy kapitan Pique. Neskryva sa, burcuje ked treba a po Puyolovi jediny, kto na to ma vodcovske schopnosti. Druhy by bol Marc, treti Busquets a stvrty Roberto.
Nepreháňate to trošku s tou páskou. Aj Boston dostal masívne cez papuľu 7:1 a to ma kapitána kapitánov Zdena Cháru. Som si istý, že ich zje..al v šatni, vytlieskal nohami, aj polkami no aj tak dostali historický debakel v play off zápase. Som si istý že ich po zápase aj pomiloval a čomu to pomohlo? Ničomu, prehrali aj ďalšie zápasy a vypadli, už neprisudzujte nadľudské schopnosti kapitánom.
Za mě to dělá hodně jestli máš kapina co verbálně bojuje na hřišti i mimo nej ve jménu týmu, co po prohře předstoupí a vezme zodpovědnost na sebe a minimálně se pokusí vyjádřit pocity a ano to Chára po každém zápase dělal, kdežto Leo doteď ani nehlásl a o tom to je. Leo to táhne herně jak nikdo, ale kapitán mu vyloženě nesedí.
hlavne zdarma aby jemu mohli dať čo najvyšší kontrakt na ďalších pár rokov :/
(pre menej chápavých, nikdy som nebol za to aby reálne odišiel)
Leo bude dirigent mužstva, práva ruka trénera aj s Larsonom a bude to mužstvo, ktoré bude šliapať zodpovedne, kolektívne s rešpektom ku trénerovi.
Tešme sa ...
Piqué, Ter Stegen a dvaja, ktorých zvolia hráči.