jasne, že je tie hyeny vo vedení by proti nemu kľudne išli na súd..kvôli tomu u nás ostal aby sa s Barcelony nesúdil po toľkých rokoch ale či má chuť za nás ešte hrať je iná vec
Už prestaňte s tými konšpiráciámi. Včera som písal divadlo je u konca, Leom nemá inú možnosť, pricupitá, začne trénovať a budeme vynovené muzstvo, s iným trénerom, disciplínou a teším sa na to!!!
Tešte sa a nerypte do toho, nie je to k ničomu.
Tak Leo ostane, teraz ho treba presvedčiť, aby tu nebol držaný na silu, ale aby si to užíval. A dúfam, že tá frustrácia atď nebude vidieť na ihrisku, prišli nový mladí hráči (Pedri, Trincao) tak snáď v nich uvidí budúcnosť ako videl v Ansum a opäť si začne užívať futbal!
Barto vyhral. Neodišiel len kvôli tomu, aby sa nedostal do sporu s klubom. Teraz musíme dúfať, že aj spravodlivosť zvíťazí a polícia riadne vyšetrí jeho údajné korupčné správanie. Barto povedal, že ak to pomôže aby Messi zostal, tak odstúpi. Mohol by aspoň raz dodržať slovo. Hyena. ViscaBarca
ostáva nám len veriť. Počkajme si na jeho primitívne vyhlásenie. Ešte sa ani nevyjadril na obvinenia polície. Na druhej strane, podpisy, ak sa nemýlim, sa ešte stále zbierajú, takže snáď sa socios otvoria oči a hodia tam tých 15000 potrebných.
joker222 samotný Messi aj v článku hovoril, že Barto mu hovoril, že po konci sezóny môže kedykoľvek odísť a nedodržal slovo, takže na to, že opäť niečo povedal by som sa nespoliehal
Presne tak Pader. Jedine, čo pomôže sú podpisy alebo polícia. Messi vraj Barta informoval už od začiatku minulej sezóny, ale ten šašo mal šťastie, že len ústne
Ešte by som sa netešil. Aby to nebolo ako keď zviera zatvoria do klietky. Nikdy tam už nebude tak šťastné ako na slobode. Aby bol Leo šťastný musia sa urobiť najmä gigantické zmeny vo vedení a bojím sa, že k tým skôr ako v marci nedôjde
Vedenie tam bude do marca. Ak je problém len v tom, po voľbách sa moze všetko zmeniť a messi moze zostať. Ale ja dúfam ze pojde. Uz chcem barcu bez neho.
Jasné len do marca je ešte hodne veľa zápasov. A vieme, že keď Messi nie je šťastný ani jeho výkony nebudú také aké by sme si želali. Ale tak snáď sa mýlim. Len jedno dúfam, že nebude všetko zase len na Messim. Tejto choroby sa musíme už zbaviť. Snáď to chápe aj Koeman
Bolo by to dobré riešenie keby messi odišiel. Fati bude mat 18 onedlho, v takomto veku musí hrávať. Jasné ze njr je iná liga a posunul by nas uplne niekde inde, ale budúcnosť je fati a treba na tom pracovať.
Tak jsme se krásně za 20 dní pobavili a jede se dál. Už jsem byl smířený že odejde a musím říct že jsem to i chtěl. Hráč, který chce opustit klub tady podle mě nemá být i když se jedná o krále.
Vynikajúca správa že King Leo ostáva v Barcelone je to srciar Barcy ako aj Legenda že sa nechce súdiť Barcelonou onedlho sa začína nová sezóna a verím že bude úspešnejšia ako tá 2019/2020 Už vydržať do marca 2021 a zmyzne Bartomeu z Barcelony a možno sa vám nebude páčiť rád by som keby si odsedel vo väzení za všetky podvody čo urobil zničil celú Barcelonu Visca el Barca!
no neviem čo je lepšie ale možno sa zaradím do stáda a budem sa robiť slepým bude lepšie...čo si myslíš ked teraz celú sezónu si odkráčal čo bude teraz ked tu musí byť a silu? :D vôbec sa mu nedivím tento káder nemá ani na EL..
Do akého stáda? Doteraz tu 90%ludi písalo ako dobre ze ide a ze koľko za neho vyryzujeme. Ja a par ludi tu sme stále dúfali že ostane a teraz som proste rad.
tu nejde o to či ho tu chceme alebo nie jasné že ho tu chceme ale si predstav že tu bude na silu a potom pôjde zadarmo bude určite lepšie že? :D nech si vyhrá aj pičuči budem rád...bez kamaráta na silu s kotvami a potom zadarmo :D to bude sezóna rebuild jak hovado :D
Jak utekl? Co to je ? Vysvětlil to chtěl nový impuzl mluvil podle všeho o tom celý rok . Chce hrát o ty nejvyšší příčky a tady to poslední k tomu 3 roky není. A ty 3 roky nás tahal hlavně on, ale každý pohár jednou přeteče!!! A jemu přetekl, chtěl udělat co je je pro něj nejlepší.. A najednou je krysa a utíka? Padlý na hlavu opravdu někteří tady.
"Nebol som šťastný a chcel som odísť. Nebolo mi to povolené a preto ostanem v klube pretože nechcem ísť proti Barcelone na súd. Vedenie na čele s Bartomeuom je pre tento klub pohroma."
"Barcelona je klub môjho života, určite by som proti nemu nechcel ísť na súd."
"Prezidentovi som o odchode hovoril celý rok."
"Budem stále hrať naplno, budem chcieť vyhrať všetky trofeje pre tento klub."
Ak je toto pravda tak Berto je obrovská zákerná sviňa ale dobre vypočítava a hrá ako potrebuje! ???
Srdciar... kto nie je "srdciar" za také prachy ? Nechcem stdciara chcem kvalitného hráča. To Messi je takže uvidíme. Al čo s odsraním testov a 1. tréningu ? To nesmie nik !!!
A zase to jeho rozhodnutie urobil hlavne pre vlastné dobro a nie pre dobro klubu. Len sa skrátka nechcel rozlúčiť s klubom ktorý mu dal tak veľa súdnym sporom.
Messi jasně řekl, že chce odejít. V jakém lese je? Nebýt rodiny a zjištění, že to podělal a nevyhrál možnost odejít, tak stáhl a zůstal. Krom fanoušků barcy, co mu odpustí, se mu všichni smějí.
Ale tak ja zase verím tým jeho slovám, že miluje Barcelonu. Som si istý, že ani on nikdy nechcel byť v tejto situácii, ale toto vedenie dotiahlo tento klub na také dno, že je ťažké uveriť, že toto celé čo sa deje posledné mesiace nie je len zlý sen.
Ja som rád , že ostáva. S ním budeme silnejší. Ak ho nový prezident presvedčí, aby ostal aj dlhšie, bude fajn. lebo o rok môže ísť slobodne preč, ak to tu bude o ničom. Až raz bude rozlúčka, bude to na úrovni, rozlúčka s legendou tohoto klubu.
Presne tak ale mnohí tu evidentne chcú hrať radšej EL a byť podpriemerný klub. Nerozumiem naozaj co vlastne chcú. Ja chce pre Barcu to najlepšie a to znamená udržať naj hráča sveta u nás...
Dnes som čítal, že Messi zarába 150 milionov ročne z toho 80 milonov milionov z marketigu, tak nechápem ako tu môže nejaký nemám na to ani slov ,lebo by som musel uraziť,si dovolí trepať , že on chcel ísť do MC len pre prachy ked má už teraz zarobené pre desať generácii. Nie omyl on je presne ako Roger Federer,jednoducho chce byť na vrchole a získavať trofeje to je ich spoločná meta, preto sú u mňa aj s Jordanom , pre ich pokoru a genialitu moji najoblúbenejší športovci sveta.
Velmi ma to potesilo teraz len dufat ze potkan odide a presvedcit messiho ze moze ukoncit karieru v barcelone a nikde inde...ja mam taky ciťak ze toto bude paradna sezóna ...aj napriek tým vsetkym cim sme si ako fanusikovia presli bolo to naozaj na nervy casto ..verim ze sezona bude paradna ronald urobi poriadok ... tesim sa ..milujem tento klub ..a messias je len čeresnicka
bez kamaráta na silu s novým trénerom ktorý sa ''nesere'' už ho vidím ako bude motivovaný...a potom po sezóne zadarmo :D ale aspoň sa rozlúči s fans :D
Boze tie tvoje vyjadrenia... ty niesi ani blau ani grana... urazas tu kazdeho kto ma iny nazor ako ty, ze su “messihonici” a ze ty niesi “ovca”... ty si proste len traged... bez uvodzoviek... pravy blaugrana niesu hejteri
vieš čo blau a grana znamená? ak nie tak ti to poviem že sa jedná o farby klubu FC BARCELONA ktorej fandím a fandiť budem s Messim či bez neho a vieš prečo? lebo som fanúšik klubu a nie hráča...a tragéd je ten kto ta ráno obúva...
Tak teďka mu dát pokutu za nechození na tréninky a plnění povinnosti. Odevzdat kapitánskou pásku. Nejlépe se omluvit fanouškům za zradu a odměna bude, že další rok může odejít zadarmo, jak chtěl.
Odpustit umím, ale proč bych měl, když zůstává jen proto, protože nemůže odejit? Neymar mi je jedno, v týmu ho nechci, charakter a simulace hrozný, ale pan hráč to je. Vadil mi jeho charakter u nás, vadí mi i v PSG.
Už som mu volal Leovi, že tu je nejaký sonetcz, ktorému sa máš ospravedniť lebo si ho zradil. A nezabudni vytiahnuť tie pre teba drobné a zaplať pokutu,lebo sonetcz si to želá, vybav to hned lebo inak nás tu bude trápiť nezmyslami ešte mesiac.
Ne díky, nestojím o to. Tak jako 3 roky si přeji, ať skončí, tak nemám problém chtít to 4 roky, ale přiznám se, že jsem chtěl, ať odejde v klidu jako legenda, ne po ostudě, co předvedl.
Fandim Barce od dob Ronaldinha. Ten mě přivedl k Barce pro jeho úsměv na rtech za každé situace. To že fandím klubu a ne Messimu a mám dost důvodů, proč chci ať skončí, neznamená, že fandím Madridu. Takže buď ber můj názor nebo mě ignoruj, ty ignorante cizího názoru.
Čo som hovoril. Zostáva lebo nechce ísť do sporu s Barcelonou. Teší ma, že konečne povedal na plnú hubu, že toto vedenie je jedna veľká katastrofa. A aj to jeho posledné vyjadrenie o žiadnom projekte na konci článku je úplne pravdivé. Svojim spôsobom opäť ukázal svoju veľkosť a charakter. Nech už bude akokoľvek hlavne nech je šťastný on a celá jeho rodinka lebo to je najviac. A keď bude on šťastný bude radosť sledovať opäť plnohodnotného Messiho
Messi to krasne zhrnul a bodol do osieho hniezda, nie je slepy a vidi ze uz par rokov sa lod menom Barca potapa, kapitan ostava rovnaky a preto chcel odist. Uz by sa mali spamatat aj fanusikovia ktori ho tu kamenovali, otvorte oci!!!
A teraz keby bol aspoň trochu charakter Bartomeu by mal dobrovoľne podať demisiu a sním celé vedenie. Ale je mi jasné, že to sa nestane už len kvôli tomu, že nová sezóna je predo dvermi a Bartomeu na to nemá odvahu lebo dobre vie, že verejnosť o množstve špiny ani nevie a potrebuje ju ešte pekne zamiesť kým príde nové vedenie
Len taká poznámka o tom športovom projekte. Nebol to Messi, ktorý sa veľmi zastával Valverdeho po prehrách v LM? Nebol to Messi, ktorý sa zastával Valverdeho keď sa poukázalo na slabú fyzičku?
Ja neverím, že to Messi hovoril Bartovi celú sezónu, veď dokedy bol Valverde, tak všetci boli ticho. Až potom poslal do teplých krajín Setiénového asistenta.
Ale ja som sa pozeral ďalej za plot, chcel som súťažiť na najvyššej úrovni, vyhrávať tituly, súťažiť v Lige Majstrov
Aspoň preto súťažiť a nie sa rozpadnúť ako v Ríme, Liverpoole či Lisabone. To všetko ma doviedlo premýšľať nad rozhodnutím, ktoré som vyriekol
Jako rozhovor dobrej,Bartomeu za šaška,ale tyhle větu jsou hodně mimo.To rozpadnutí jde jasně na vrub týmu a to i samozřejmě jemu.On má makat stejně jako ostatní(je to kapitán).Navíc tu byl velou tu éru kdy získal 34 titulů a z toho 4xLM a 10xLigu,tak by přece mohl překousnout,že né vždy máme nejlepší tým.
To je fantastická správa,do poslednej chvíle som veril že Leo ostane a dúfam že aj s jeho pomocou Barca získa treble a bude hrať krásny futbal, VISCA EL BARCA ???❤️?
Škoda, že Messi tohle neřekl po Bayernu a dal to jako důvod konce v Barce. Všichni mohli uznat, že to dává smysl a nenadavat a nedávat prostor spekulacím a mezitím řešit možný přestup. Teďka je pozdě a je jen šašek pro všechny fanoušky fotbalu, protože si otevřel pusu po tom, vo zjistil, že musí zůstat ještě rok. Škoda
Co na tom nechapes, on je toho nazoru ze moze odist zadarmo, Barto toho nazoru ze odist zadarmo nemoze, tuto situaciu by vyriesil sud, ale messi sa s barcou nechce sudit tak radsej sa na to vykaslal a cuvol.
Navyse je tyzden pred sutazou, kym by sud rozhodol trvalo by to mesiace. Nahodou by rozhodol v prospech Barcy a potom by to bol velky problem pre Messiho, toto mu za to nestoji, Barto sa zachoval ako potkan chvalabohu na jar konci a dufam ze zhnije v base.
To máš pravdu, ale stále to nemění nic na tom, že kdyby tenhle rozhovor udělal po Bayernu, nemusí hned, ale potom a obhájil si tím svůj konec, tak by se na to celej svět díval jinak, než že poslal právníky bez jakéhokoliv vysvětlení? A když zjistil, že to nepůjde, tak se stáhl a zůstal. Teďka se mu všichni smějí, že dělal problémy celému klubu a ještě tam musí zůstat.
S tym suhlasim, ale toto mu mohli poradit pravnici, proste sa nevyjadrovat kym sa spor nevyriesi. Je to bezna prax aby neunikli informacie do eteru ktore nemaju
Kdo se mu směje? 90% fotbalovýho světa mu přálo a respektovalo ho, aspoň tak jsem to zaregistroval na webech, twitteru, facebooku. Nejvíc kritiky a výsměchu má od cz/sk fanoušků Barcelony.
fofo, sonetcz povedal svoj názor dostatočne inteligentne a keď si si všimol tak s ním aj mnohí súhlasili. Ani jeden jeho výrok nebol promadridistický a už vôbec nie urážajúci voči niekomu ako sa tu často prezentuješ Ty.
A ešte niečo Messi bol ochotný hodiť 20 rokov v Barcelone za neisté jediné víťazstvo v LM so Citizens ???! Messi má byť čo vďačný FCB ! Bez nej by možno dnes bol niekde v slame na okraji Rosaria. Nebyť FCB nikdy by sa nenarodil KING OF FOOTBALL LEO MESSI ! Nehovoriac o tom že Barça ho zaplatila viac ako kráľovsky. Zaujímalo by ma čo si Messi predstavuje pod slovom ,, futbalový projekt ,, . Barça posledné roky všetko podriadila Messimu on bol jej projekt.
Ona je zajímavé porovnat třeba Gerrarda. Nikdy neměl titul a měl 2x možnost odejít, aby měl tituly. Real 1x a 1x Chelsea. On zůstal a bojoval, protože to tak cítil. Messi vyhrál vše, Barca mu dala vše. První sezonu nevyhrál nic, ale přesto chce odejít, aby mohl někde vyhrát něco dalšího a je mu jedno, co bude s Barcou. Vedení je hrozné, ale Gerrard tehdy zažil mnohem horší, když tam měl vlasníky, co kupovali Downinga, Koncheskiho atd a hráli o 9 místo.
Akože toto som nečakal myslel som ze takýto rozhovor snáď už ani nepríde. Vôbec sa na messiho po tomto nehnevám a nie som ani ako to tu nazývať messihonic. Nieje nás majetok ma pravo odísť kedykoľvek uzná za vhodne. Samozrejme ak mu to dovoľuje zmluva. Nemôžme sa na nho hnevať že 16 rokov hral za FCB a napríklad posledné 2 alebo 3 chce hrať inde. Ze hovoril Bartovi celú sezónu že chce odísť? Nečudujem sa. Pohrom v LM bolo už viac ako dosť Messi je rodený víťaz snáď ste si nemysleli že GOAT bude spokojný s kazdorocnou účasťou v osemfinále LM. Barcelona už nebola víťazný tým nemala víťazný projekt strašné nákupy, tréneri co (podľa mňa) robili samé nezmyselne rozhodnutia. Barcelona klesla niekde n a úroveň arsenalu to si treba priznať aj keď barcu milujem. Najlepší hráč histórie nechce stráviť zvyšok kariéri v takomto mužstve. Vy sa mu čudujete? Ale táto pohroma sa dá zvrátiť. Vôbec sa mi nepáči ze tu zostane rok nasilu, čo vlastne aj potvrdil.. Bude hrať za tým za ktorý hrať nechce. Každý jeho úsmev na ihrisku budem brat už úplne inak, keď budem vedieť ze by radšej hral inde. Teraz by sa mal Barto postaviť a dodržať slovo. Povedal ze keď Messi povie ze je to koli nemu tak odíde. Messi to jednoznačne povedal. Povedal ze Bartomeu je pohroma a to je to najlepšie čo mohol urobiť. Som veľmi zvedavý co sa bude diať ďalej ale ak odstúpi, a Barca sa znova nejak stane víťazným tymom, môže to messiho rozhodnutie budúci rok odísť, ovplyvniť. Musí sa to stať ale rýchlo..
Zustane do konce kariery. Pristi rok mu bude 34? Deti jeste srarsi a vic zakorene. Myslim si ze jim nebude chtit ublizovat kvuli jedne sezone nekde jinde.
jinak neverim tomu ze se nechce soudit s klubem. Spis vi ze by prohral a jeste k tomu rozjizdet soud dva tydny pred zacatkem sezony... odvolavani a bla bla... do jara by sedel doma na prdeli. Ale jsem rad ze zustava.
Jsem rád, že zůstane i když kdo ví, jak na tom bude psychicky, jak to ovlivní jeho hru. Těžko teď říct, jestli zůstane i v příští sezóně to je zatím ve hvězdách. Teď už jenom doufat, že Barto brzy navštíví vězení a pěknou dobu si tam pobude sviňák.
Pokým neodíde Barto, nikdy nebude v klube kľud taký, aby celé mužstvo mohlo hrať pre radosť s futbalu. Barto je obrovský balvan na hrudiach a pleciach všetkých hráčov a kolektívu okolo trénera. Barto by mal teraz okamžite odstúpiť. Iba robí zlú krv v mužstve.
A je to tu leo ostava krasa. Čo sa týka toho že nebude hrať top na úrovni je blbosť už len kvôli deťom bude hrať a tréner ak spravi čo povedal tak bi tu mohla biť pekná zostava dravosť a skúsenosti dohromady som zvedavý na zostavu na 1 zápas a celkovo na sezónu držím palce a dúfam že tento tréner si nedá brnkat po vtakovi ani od vedenia ani od hráčov je známi pôdneho celý svet tak nech sa ukáže?
Tešte sa a nerypte do toho, nie je to k ničomu.
Bez neho by bolo uz doma 0:2, ale nevadi ..., kazdy ma ma svoju optiku a ty zjavne tu naj ?
"Nebol som šťastný a chcel som odísť. Nebolo mi to povolené a preto ostanem v klube pretože nechcem ísť proti Barcelone na súd. Vedenie na čele s Bartomeuom je pre tento klub pohroma."
"Barcelona je klub môjho života, určite by som proti nemu nechcel ísť na súd."
"Prezidentovi som o odchode hovoril celý rok."
"Budem stále hrať naplno, budem chcieť vyhrať všetky trofeje pre tento klub."
Ak je toto pravda tak Berto je obrovská zákerná sviňa ale dobre vypočítava a hrá ako potrebuje! ???
Asi naražaš na ten jeho filozofický drep, ktorý si mohol dať aj patentovať... A ajtak h*vno vyMESSlel... ?
Aspoň preto súťažiť a nie sa rozpadnúť ako v Ríme, Liverpoole či Lisabone. To všetko ma doviedlo premýšľať nad rozhodnutím, ktoré som vyriekol
Jako rozhovor dobrej,Bartomeu za šaška,ale tyhle větu jsou hodně mimo.To rozpadnutí jde jasně na vrub týmu a to i samozřejmě jemu.On má makat stejně jako ostatní(je to kapitán).Navíc tu byl velou tu éru kdy získal 34 titulů a z toho 4xLM a 10xLigu,tak by přece mohl překousnout,že né vždy máme nejlepší tým.