Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-09-28 00:28:05
Koemana bych pochválil za to jak jsme hráli, jak jsem to psal uz jinde. Skvely pressing i změna rozestavení při přechodu do útoku nebo obrany. Našel místo pro Coutse, které mu skvěle sedí a on by v tomhle mohl být pro nás nezaplatitelnou posilou. Co se však potvrdilo - kam s Griezmanem ?? Bohužel ...... takové místo asi zatim nemáme. Urcitě by na pravém křídle zahrál líp Demba i Trincao ....
Marian Premium
2020-09-28 07:24:30
Niekoľko poznámok k nášmu trénerovi:
Nevšimol som si, že by sme vyriešili problém so Setiénom a teda Koeman stále nebol zaregistrovaný ako oficiálny tréner. Napriek tomu vedie mužstvo a komunikuje na tlačovke. Takže La liga je potom dobré Kocúrkovo, ak to umožní.
Čo sa týka Griezmanna, tréner uplatňuje platovú preferenciu. Čiže musí hrať hráč, za ktorého skvelý prezident zacáloval 120M a dal mu plat 45 M. Aj keď máme herne výrazne vhodnejšie možnosti , napr. Dembelé, Trincao, ... Nevadí, že nedal gól, veď sme vyhrali. Nevadí, že s iným hráčom by sme dali viac gólov alebo aspoň vytvárali šance aj z pravej strany. Veď skóre ani počet bodov asi nie sú dôležité pri určovaní poradia v tabuľke.
Dnes to bolo herne vďaka trénerom naordinovanému rozostaveniu živšie ako Valverdeho uspávanka. Je tam progres . Držím palce.
2020-09-28 07:27:09
Koľko najmúdrejších tu oplakavalo Messiho. Messi hral hovno tak ako poslednú dobu zvikne a aj tak sme vyhrali. Ide to krásne aj bez neho ako som písal pred pol rokom. Tí čo sa tu pasujú za najväčších odborníkov sú najväčši babráci :)
2020-09-28 07:46:09
Uplne miluju takove reci typu Villareal nebyl souper atd... Treba si uvedomit ze jsme stale ve srackach a radovat se z takovych zapasu. Vzdy kdyz se prohraje tak to je konec Barcelony ale kdyz se vyhraje tak "tohle nebyl souper, hrali odevzdane, vyhrali jsme jen proto ze souper nemel svuj den" atd...
2020-09-28 08:11:43
Skvelý výkon z našej strany behavý napadajúci a priamočiaré prihrávky najlepší hráč Ansu Fati a Couthinho sa mi páčil slabý výkon Buyuets Griezman Roberto radšej by som vydel Puigta miesto Buyuetsa a teším ma že nečakáme čo King Lionel Messi vymislý a rozhodne Dúfam že rovnako zahráme aj na prvom vonkajšom zápase proti Celte Visca el Barca!
2020-09-28 08:15:45
Přijde doba, kdy nás Griezmann bude stát body. Je směšné, že Barca hraje dobrovolně ve slabší sestavě, jen aby tento omyl nastupoval v základu. Včera se opět potvrdilo, že z něj bolí oči. Všimněte si, že on má standardně jednu rychlost, kterou se plouží během celého zápasu po hřišti. Pak dostane míč do běhu v pozici, kde být Dembo či Trincao, tak vymota jednoho chlapa a jde sám. Ale ne, je tam pan Griezmann, neumějíc 1v1 s nulovou rychlostí, takže zasekneme a nahrajeme zpět. K čemu tenhle hráč do prdele je? Co vlastně umí? Nechci, aby držel místo lepším a mladším hráčům.
2020-09-28 08:29:06
Verím,že Koeman bude ten, kto kopne do systému uplynulého desaťročia - peší futbal so 400 prihrávkami bez šance. Včera na to doplatil Pep proti Leicesteru. Ešte treba vyriešiť Roberta (Dest), Busiho a Grizmana. Ale už som videl rýchle založenie útokov a protiútokov a prihrávky dopredu a tiež na voľného, nie za každú cenu na Lea. Leo je ešte bez úsmevu, ale zvíťazí jeho láska k futbalu
2020-09-28 11:22:59
Jednoducho nechápem ako môže Koeman vyhlásiť ,že Griezman je skvelý útočník,toho má momentálne ATM v podobe Sua,ak hráč nezapadne za rok do mužstva tak tam nemá čo hladať,Suovi stačil jeden tréning a 20 min. na ihrisku.
2020-09-28 12:24:24
Je bez debaty že Grizman je jeden z najlepšich utočnikov, a Koeman nie je na hlavu padnuty, problem je v tom, že hráči podvedome stale brzdia kolme pasy ktore by mal Grizman dostavať. Včera Buskec a Roberto len tito dvaja zastavili minimalne 5 Grizmanovych nabehov, pretože nepochopili čo od nich trener chce
2020-09-28 20:31:42
to si napísal velmi nesprávne