Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-10-07 10:37:40
co z toho, aj tak tam bude namiesto neho strasit Anton
2020-10-07 10:41:52
Je úplne jedno, aké má Dembele schopnosti, lebo ak si Koeman vytvoril nejakú blbú hierarchiu, v ktorej sú pred ním Griezmann, Trincao aj Pedri, tak nemá šancu sa dostať na ihrisko a tým pádom ani nemôže svoje schopnosti ukázať. Howgh.
2020-10-07 10:49:10
Dembele by si mohol dobre rozumieť s Destom, mohli by byť dobrá dvojička, keby...
2020-10-07 10:55:53
Nech ukážu Griezmanove paradičky na tréningu ,aby sme videli prečo si zaslúži byť v základnej zostave.
2020-10-07 11:23:34
som presvedčený že skôr či neskôr dostane šancu v zaklade, na ukor Griezmanna, alebo ak bude Fati oddychovať, a že sa chytí a Koemana presvedčí že do zostavy patrí!
2020-10-07 11:28:22
Dembo patří do základu nebo aspoň jako střídající hráč. Když nebude hrát, tak odejde zadarmo a bude ho škoda. S míčem to umí perfektně.
2020-10-07 11:36:08
Ku všetkej úcte k Pedrimu a k Trincaovi, ani jeden z nich zatiaľ nemá takú mrštnosť a schopnosť nepredvídateľnosti ako Dembouz, snáď Dembele nehral len kvôli tomu, že bolo prestupové a riešili jeho možný odchod.
2020-10-07 11:36:28
Věřím, že šanci dostane. Ale musí proto něco udělat, chodit v čas na tréninky a makat. Talent má, ale to má Trincao i Pedri a na problémy okolo nedělají. On může být světovej, ale musí si zklidnit a makat.
2020-10-07 12:32:18
nebol dembele na lavice len preto, ze ho chceli predat, aby sa nezranil? iba takto to dava logiku
2020-10-07 12:45:01
nohy jak čističky do vzduchovky
2020-10-07 13:18:48
Dembele môže byť akokoľvek rýchly, mrštný, nepredvídateľný a neviem aké prívlastky mu tu všetci dávate, ale jeho zakončenie je tragické. To čo spravil s Liverpoolom bolo niečo neuveriteľné, totálne babrácke. Nebyť toho momentu, sme vo finále a v ňom Tottenham porazíme. Úplne iná nálada v tíme by bola. Butterfly efekt.
Ale inak mu fandím:) Budem strašne rád, keď nám všetkým pochybovačom vytrie kocúra. Ale v REÁLNYCH zápasoch, nie na tréningu.
2020-10-07 13:49:32
Hneď prvý príspevok je zrejme novopečený resp rychlokvasený fanúšik barcelony, a hlavne odborník
takéto videá ho sprevádzali aj na ceste do Barcy rovnako Mela
jeden musí každý druhý mesiac na operáciu a druhý skončil niekde v Taliansku, Vôbec sa nečudujem Kumanovi, že vsádza na istotu
2020-10-07 13:51:45
Staci sa pozriet na obranu a to je skor tienovanie ako branenie. Takze za mna chcem vidiet hlavne, ze nebude hrat svoju klasicku hru tj prejdem ze troch obrancov neuveritelne lahko a potom na tri metre 5x prihram nepresne
2020-10-07 22:46:10
Ja na to pozeram 16 rokov hádam od prvého zápasu čo nastúpil Messi a takého nešťastníka ako Dembele som ešte nevidel - nikde jedine by som ho porovnal s Balotelim - rovnako supertalent ale bez disciplíny a skončil niekde na smetisku dejín, naviac Dembele može byť rýchly ako chce, po dvoch zápasoch sa rozsype. Preto som rád , že Kuman nečíta Tvoje rady, asi by sa chytil za hlavu. On velmi dobre vie prečo tam Grizmana nechal.Chápeš :? asi nechápeš
2020-10-08 00:54:57
To sú tu už fakt fanúšikovia samé deti, čo viac hrajú fifu ako reálne sa pozerajú na futbal? Idete hodnotiť hráča podľa takéhoto videjka? Cely život len futbal hra, tak je pekne, že ovláda loptu. Koľko je ľudí, čo hrajú futbal len víkendovo a keby zostriha niekto pár ich kúskov, tak by všetci svetoví tréneri boli potom blbci, že ich nemajú v teame? Ďalšia vec je tréning so spoluhráčmi a tvrdý zápas. A ďalšia vec... niekto má pekne videjka z treningu a iný si loptu len hodí, alebo vystreli keď treba a tým získava tituly.