Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-10-18 08:19:57
Nic ve zlem, ale po tak dlouhé pauze by nepředvedl dobrý výkon ani Messi, ten hejt na Dembélého mě přijde přehnanej. On se aspoň snažil "něco" udělat nebyl tam jak duch - Griezmann nebo takový Fati tam zkazil téměř všechno na co sáhl. Jinak, ale téměř všichni hráči na hřišti mě přišli marni včetně Messiho. Kdo se mě líbil, tak byl Neto ...vypadá dost jistě. Dest na to, že je u nás chvíli a hraje LB, tak slušný výkon.
2020-10-18 08:49:48
Za mě je velmi zle, že máme v útoku hráče, kteří dokážou zahrát skoro na všech postech. Koeman o tom stále mluví jako o výhodě, ale já to vidím jinak. V zápase není vůbec jasno, kdo má jakou pozici. Je to kontraproduktivní a mateme tím sebe, než soupeře. Vepředu často nikdo není, každý se tlačí do 2. vlny. Motáka Griezmanna už bych nejradši nikdy neviděl, raději od začátku Braithewaiteho, který se dokázal 2x pěkně uvolnit a hlavně je vepředu pořád komu nahrát. Z Griezmanna už jsem upřímně zoufalý, ten hráč totálně zničil systém a poslední roky Messiho, kterému na hřišti akorát leze do zelí. Zaručeně nejhorší přestup v historii.
tunno Premium
2020-10-18 09:00:04
Pritom by stacilo, aby sme na jednotlive posty nasadili najlepsich hracov. Nie tretinovy hrot a tretinove kridlo a pod.
2020-10-18 09:04:17
Chyba nam na ihrisku sef ako bol Xavi,usmernit hru,dat tomu nejaky vyraz...hrame strasne rozharane,opet na nas staci hrat tvrdo a vydrzat kondicne a mame problemy,utocnici hraju s klapkami na ociach,pozeraju si pod nohy a co sa deje meter okolo nich nevnimaju,nemozeme hentak lahko stracat po takych detinskych chybach lopty,Dembele musi ist do narazacky,pet hracov neobide alebo si ju nakoniec hodi dlhu,Leo by mal hrat uz trvalo nad pivotmi,Pedri bol prvy polcas vynikajuci,Breivajt ukazal dobre zablesky.Neda sa nic robit,musime sa cez toto obdobie dostat,zacina Liga majstrov,bude to chciet vykony ineho charakteru,ze hra chuja aj Real ma nezaujima,ja fandim Barce.
2020-10-18 09:36:10
No a teraz pekne po poriadku:
Griezman zahodil tutovku, môže sa to stať, ale bohužiaľ zápas by sa vyvíjal inak.
Ale jeho hra je nulová, absolútne nevytvoril nič !!! Vôbec nemal hrať a keď už prvý mal ísť dolu !!!
Leo sa trápil a nevedel si nájsť priestor pre manévrovanie. Viacerí mu tam zavadzali, nehral ani krídlo ani podhrot, v akomsi systéme pána trénera sa stráca.
Pedri po slabej štvrť hodine pekne držal loptu, ukludnil situácie, ale smerom do 16-ky nevytvoril žiadnu finálnu prihrávku a na to tam je.
Dembovi tam veľmi chýbal Alba, s ktorým si rozumie a vedia sa dostať na brankovú čiaru. Dest jednoznačne patrí na pravú stranu, hrať cez nohu, je úplne iné aj myslením.
Ak by hral Dembo s Robertom bolo by to určite efektívnejšie smerom na bránkovú čiaru a do 16 ky, kde by vytvorili s Leom gólové situácie. Dokázali to v minulých zápasoch. Keď sa už Dembo začal adaptovať v priestore červený ho stiahol dolu.
De Jong, brzda zakladania útoku Barci. Bez zrýchlenia do stredového priestoru, pomaly, komótno, točenie a sekanie lopty k vlastnej bráne ( zápas Everto-Liverpool ukázal ako sa hrá čo najrýchlejšie k súperovej bráne)
U Busquesa sme na to zvyknutý, je to jeho štýl a pomaly je rýchlejší a De Jong, ktorý stráca veľa lôpt. Chlapec inteligentný no prepadák!!!
No a toľko preceňovaný reprezentant Fati, ešte nedorástol na takéto tvrdé zápasy ( v súbojoch lietal ako papier).
Jeho hra je príliš jednoduchá, hodiť si loptu vedľa hráča a vyšprintovať a po strete s obrancom padať a pýtať si faul, rozkladať rukami !!! Tak tento chlapec určite zatiaľ Barcu nepotiahne.
Braitwate pôsobí v tomto mužstve ako cudzí človek, s ktorým vlastne ani nikto nespolupracuje, je to až smutné. Je skromný a pokorný, čaká na každú odrobinku lopty.
Trincao neurobil nič, čo by prinieslo mužstvu zmenu. Jeho reč, že dokáže hrať všade, vyústila, že zatiaľ nikde!!!
Takže, keď sa spomenie splašená ovca, tak tu ich bolo najmenej 6-7 splašenych, ktorý amatérov !!!
Takže Barca je ešte príliš ďaleko od úspechov a spokojnosti !!!
2020-10-18 10:04:34
Lukáš - admin!
Dovoľ, aby som Ti k Tvojím meninám zaprial veľa zdravia, šťastia a lásky od Tvojich blízkych.
PS: nech sa Ti darí v práci na tejto stránke. ??⚽️???
2020-10-18 10:32:14
Nalim, Pekne si opisal cely včerajší zapas,,Myslím že vačšina z nás s Tebou suhlasí
kto rozumie futbalu,ako aj Galiber opisal , vydržať. Dufajme že aj trener bude skušať,a príde neto čo treba. Lukášovi adm. všetko dobré k meninám....FORZA BARCA!!!!!
2020-10-18 10:54:23
Včerajší výkon mužstva možno opísať jedným slovom...KATASTRÓFA! Je mi po včerajšku jasné, že Dembelého a Griezmanna je treba v najbližšom prestupovom období predať. Z mladíkov ani jeden nedokázal, že patria do A-mužstva. Trincaeo a Pedri max. na lavičku, Puig toho nemal času toľko aby niečo ukázal. Najviac ma v negatívnom slova zmysle prekvapil Ge Jong! Celkovo v mužstve nie je koho pochváliť, pretože nikto nepredviedol niečo chválihodné. Ani Messi okrem strely do tyče nedokázal nič vymyslieť. Bolo jasne vidieť, že mu nemá kto poriadne loptu naraziť alebo prihrať a sám tiež nemal komu prihrať, lebo sa mu nikto neuvoľňoval. Chýbal mu Alba a hlavne Suárez. Ak takto budeme pokračovať nevidím šancu na titul a v LM pochzbujem o postupe čo i len zo skupiny.