Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-10-24 09:55:38
Horšia správa ako testovanie v Bardejove...
2020-10-24 10:30:09
To je asi jasné, kto by ho chcel kúpiť s takými výkonmi, cenou min. nad 70 M a takým platom. Bude fakt ťažké sa ho zbaviť, keďže mu už tiahne na 30. Optimálne by som bol spokojný v zime aspoň s hosťovaním, aj keby sme mu mali platiť polku platu ten polrok. Možno by zahral aspoň pol sezóny niekde na úrovni a vzbudil záujem iných klubov. Mne to príde logické ho poslať aspoň na hosťovanie.
2020-10-24 10:43:10
Na strane druhej je to logicky krok. Hráč s takým platom, s takou cenovkou proste hrať bude... Či sa nám to pači, alebo nie... Narušila by sa už aj tak nalomená dôveryhodnosť nášho vedenia, ktoré je momentálne pod dobrohľadom asi každého fanúšika FC Barcelona...

Je to veľmi zvláštny trend... Ale platí posledné roky to, že hraje sa predovšetkým podľa výšky platu, alebo "cenovky" hráča... Je jasné, že Barto alebo finančný riaditeľ nevyhlasia:

"Ľudia, tento nákup za 120m zatial vyzerá ako TOTAL FAIL a ešte po Leovi má najvyššiu mzdu v tíme (45m)..."

Preto radšej vyhlásia že je "nepredajný" a bude hrať aj na úkor možno lepších náhradníkov...

Niekedy si vravím, že či títo pajáci v oblekoch nekecajú trénerovi do zostavy... Že "Ronald, chápem že Tona veľmi nemusíš... ale do frasa stál nás mega peniaze... šak ho niekde šupni hmm?.. No doobre, proti maďarom nech je na tribúne, ale na EC bude dúfam v základe..." ?? (berte to ako vtip)
2020-10-24 11:58:50
Kým tam bude toto vedenie, tak Griezmann tu bude či sa nám to páči alebo nie
2020-10-24 13:35:24
Co si momentalne mysli Barto je uplne nepodstatne, led dufam, ze do zimy zmizne z klubu...najlepsie do basy....
2020-10-24 13:38:31
Ja by som to nevidel až tak pesimisticky. Už sme zažili, že sa predal nepredajný Semedo a mal sa predávať aj ďalší nepredajný Dembele. Označenie niekoho za nedotknuteľného, resp. nepredajného v Barcelone veľa neznamená.
Griezmann je ako hráč veľmi preceňovaný. On potrebuje špeciálny herný systém, kde by mohol vyniknúť a ten Barcelonský nie je pre neho vhodný. Otázka je, ako dlho vydrží táto hra na hľadanie správneho miesta pre neho. Kde je hranica trpezlivosti Koemana a vedenia, dokedy ešte budú opakovať, že v neho veria a že s ním počítajú.
Povedal by som, že je v Griezmannovom záujme odísť z Barcelony, ak chce mať ešte nejakú kariéru. Zatiaľ by som povedal, že ideálne miesto pre neho je na Barcelonskej lavičke. Možno by sa mohol vrátiť do Atletica.
2020-10-24 13:54:48
Vedení ho nepustí - přiznali by tak svůj totální kolaps na přestupovém trhu. Přiznali by tak, že nakupují bez jakékoliv koncepce, jdou pouze po jménech a marketingu (ona i špatná reklama je reklama). Navíc kdo by jej asi tak chtěl? S takovými "výkony" a platem? A kdo by si jej vůbec mohl dovolit? Jedinou cestou, jak se tady toho příživníka zbavit bude výměna za jiného hráče - hádám s doplatkem, nebo že mu nadále budeme hradit mzdu...
Pro takový Inter (Lautaro), Juve (Dybala) by to možná mohla být zajímavá nabídka, pač by získali superstar kolem které by mohli skládat tým. Za mne úplně nejvíce bych bral výměnu s United za Bruna Fernandése - takového hecíře bychom momentálně potřebovali úplně nejvíc a je úplně jedno jakou hrjae pozici. Takovej Edgar Davids vol.II :D na ty naše máničky ideál... :D
Ale to je bohužel nereálný.. :(
2020-10-24 14:14:06
A klidně bych jim k tomu přibalil aj Pjaniče a Umtittiho.. .:D
2020-10-24 15:20:40
O Griezmana nie je v prvom rade záujem,on si to odsedí za 45 mega aj na lavičke a bude plačkať.