Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-10-26 09:52:12
No ja ten Casemirov zákrok stále nepovažujem za faul.
2020-10-26 10:03:02
Tak tu sa nejedná iba o tohto rozhodcu ,ale hlavne o systém VAR ktorý má rozhodcovi pomôcť.V Real VAR lige sa využíva iba na posúdenie každej spornej situácie v prospech Realu.V LM nepislkali španielsky rozhodcovia tak Real prehral aj s Šachtarom.Podľa toho čo sa deje v LA Lige tak už na začiatku sezóny by sa mal titul odovzdať Realu a ostatné mužstva by mohli hrať o druhé miesto ,ale so spravodlivim rozhodovaním.
2020-10-26 10:34:20
Ono by úplně stačilo, kdyby takovéto vyhrocené zápasy nerozhodovali rozhodčí z dané země, ale odjinud. Např. Barca - Real by rozhodoval angličan, němec apod. Byli by dopředu vytipovaný zápasy, který tyhle emoce vzbuzují a byla by v tomhle ohledu platná mezinárodní spolupráce. I kdyby to bylo jen v rámci ATM-RM, BAR-RM, BAR-ATM, tak by to španělskýmu fotbalu pomohlo.
2020-10-26 10:45:25
pamätne zostanu zapasy cca. 10rokov dozadu, kedy real v el classico hral prasafotbal a zakazdym mala byt 1-2 cervene. ramos, pepe atd. a nebolo. v sucastnosti si staci pozriet, kolko zapasov islo v prospech realu cez var. ked uz sa posudzuje cez var, tak nech to posudia kompetentni, co sedia pri obrazovke a maju zakroko pozrety z kazdej strany. ak sa ti nedokazu zhodnut a rozhodca musi naklusat k obrazovke a posudit zakrok, tak naco su tam?? uplne zbytocna funkcia. 11 rozhodne byt nemala a ani ta na messiho. zapas mal skoncit 1:1 a mohol byt pokoj.
2020-10-26 10:45:47
Jestli je fanouškem Reálu, tak ty opakující chyby se opakovat budou a ani se nedivým. Barca nechtěla už před zápasem aby tento rozhodčí pískal, ale pro Madrid se musí pojistit vše. Divím se, že uznal gól i Fatimu.
2020-10-26 10:58:31
Najzvláštnejšie je, že ho rozhodcovská komisia vždy deleguje na zápasy Barce v ktorých Barci ide o veľa a čuduj sa svete, vo väčšine prípadov v nich Barca buď prehrá alebo si proti nej niečo vymyslí. Je to proste hajzel madridský.
2020-10-26 13:30:28
No demokracia je možnosť vyjadriť svoj názor hoci aj nesprávny za predpokladu, že autor vie čítať a písať. To ale nestačí myslím. K naplneniu obsažnosti je potrebné použiť aj mozog a to podľa mňa niektorých príspevkoch absentuje. Včera tu nejaký prostáčik vyhlasoval - správne ano velmi dobre že piskol penaltu Lengletovi, dnes další prostáčik hned v úvode spochybňuje spomalené zábery pri faule Casemira - zrejme jeho schopnosti predčili schopnosti techniky atd atd atd. Podstata celej diskusie a problému La Ligy je v objektivite rozhodcov - hoci sú nastavené pravidlá neuplatnujú sa v rovnováhe. ten zápas jasne deklaroval tento stav. Prečo to tak je, na to treba hľadať odpoveď v španielskom politickom chlieve - zrejme že.
2020-10-26 13:57:50
Je zrejmé, doslova až jednoznačné, že rozhodca úmyselne zarezával Náš klub vedome. Zároveň je isté, tak ako nebo nad nami a smrť, že nič sa riešiť nebude. Už v minulej sezóne, zvlášť pri jej dohrávke, viacero klubov kričalo, že sa napomáha RM a boli poškodené! Čo sa urobilo? Absolútne nič! Neviem, či je to možné, ale dať sťažnosť na UEFA a FIFA spolu s videodokumentáciou, a dožadovať sa nápravy do budúcna cez nich. Lebo v rámci Španielska sa neurobilo, nerobí a ani sa robiť nemieni vôbec nič! Najväčšou hanbou La Ligy sú rozhodcovia!