Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-10-29 00:02:49
podla mna z našej strany velmi dobrý výkon, vytvorili sme si šance mohli sme dať kludne 4-5 golov dneska dembouz pedri velmi dobrý výkon, škoda messiho šanci že ich nepremenil. Za mna dnes aj Griezmann dobre ked to porovnam z jeho výkonmi v Barcelone mal aj chyby ale vytvoril šance skušal strielať dal tyčku takže podla mna dobre. Horšie dnes Netova rozohrávka s nohou, Roberto a Panič taký neutralny. POkazil spravil šance pre Juve ale v defenzivnej činnosti tam mal velmi dobré zákroky. Mrzí ma asi zranenie Arauja a to že nenastupil Puiq/aleňa/dest. Juve bol dneska tragický velmi a keby hra CR tak nas myslim že velmi potrapi. Ale čo ma najviac znepokojuje je to nasadenie a behanie (ten utok v 33 minute ked sme mohli ist po rohu do protiutoku a dembele bol sam v predu a naši 5 hrači išli krokom (doslova krokom keď kračali s loptou aj bez nej) to ma dorazilo najviac, a keď bolo 1:0 miesto toho aby sme do nich bušili lebo boli fakt márny dnes tak sme začali hrať našu klasiku a nebyť 3 krat varu ked im neuznal pre offside gol tak mohlo byť zle. Ale hovorim celkovo dobrý výkon proti juve a teší ma že 17/18 roční hráči su viac ako konkurencieschopný a máme na čom staavať
kluc Premium
2020-10-29 00:53:11
Éra Bartomeua sa skončila, pokiaľ zostanú hráči 25- pokope + ich doplni Garcia, Lautaro alebo LB Angelino tak do 5 rokov vyhráme zase treble...verte tomu
2020-10-29 05:19:33
Vítězství je dobrý, ale potřeba si připustit, že Juve měl s kádrem mnohem větší problémy než my. Kdo ví, jak by to vypadalo, kdyby hráli aspoň 2-3 opary Juve.
2020-10-29 06:18:56
Až na zahozene šance, skvělý výkon. Mladíci super. Konečně jsme zahráli dobře i v obraně. Griezmann dneska paráda, škoda jen, že nezavesil. Moc se mi líbí Pjanic, až jsem překvapenej. Hraje v klidu, neztraci míče, úplně mu sedi nas styl, až na pár nepřesných přihrávek.
2020-10-29 06:31:55
Podali sme veľmi dobrý výkon. Najlepšími na trávniku boli Pedri a Pjanič. Griezmann potvrdil, že do základu nepatrí a Messi??? Mám taký pocit (ale je to len môj pocit) akoby nemal veľmi záujem o hru, len sa krokom prechádza po trávniku a keď sa dostane k lopte zbytočne sa vybíja v kľučkách a potom príde o loptu. Neverím, že je tak dlho s formy, pretože tieto jeho výkony už pretrvávajú už dlhšie, tak neviem či je naozaj úplne s formy, alebo je to nejaká forma protestu, že mu neumožnili odchod?
2020-10-29 07:43:54
Všetci vychvaľujú našu hru ale keď sa na to pozrieme Morata nám dal tri góly. A to len pri tom druhom bol jasne v obdajde. Prvý a tretí milimeter. Hrozné.Utok výborný. škoda šancí.Zaloha slabo alibistické prihrávky na istotu. Slabe bránenie.
tunno Premium
2020-10-29 08:23:04
Malen a Upamecano by boli fajn posily. Najvyssi cas predat nadbytocnych Griezmana a Coutinha.
2020-10-29 08:24:41
Faul ,ktorý spravil Bernrdeschi na Fatiho by v španielskej lige rozhodca odpískal penaltu + červenú kartu. Vysoká úroveň tohto rozhodcu v lige majstrov (penalta bola dostatočný trest) ,chválim. Tí rozdhodcovia v španielskej lige by sa mali učiť.
2020-10-29 08:34:23
Ak by juventus dal gól tak ten zápas by nebol taký aký bol to isté ako keď Madrid dal gola n 2 1 l
2020-10-29 08:36:25
Konecne sa Dembele trochu rozbehol nech mu to pada aj dalej. len aby sa nezranil lebo to bude katastrofa...
2020-10-29 08:44:00
Dnes všetci chalani zahrali nad svoj štandard z uplynulého obdobia, pačili sa mi aj Griezmann a Lenglet a za to som rád, lebo pre mňa je toto víťazstvo veľmi dôležité z niekoľkých dôvodov.
Prišlo po prehranom El Clasicu, takže je to dôležité z toho pohľadu, že sme na to dokázali zareagovať výhrou na pôde ťažkého (aj keď včera slabo hrajúceho) súpera. Malo by to našich nakopnúť.
Druhá vec je dianie v klube. Rezignácia prezidenta, celkovo je v klube ťažké obdobie. Viem, že by to na hráčov nemalo mať vplyv, ale určite tam nejaké napätie cítia. Napriek tomu bol výkon koncentrovaný a boli dobre pripravení.
Ďalej sa upevnila aj stolička pod Koemanom. Viem, že je v podstate ešte len začiatok sezóny, ale stred tabuľky v lige, prehra Clasico, ak by sa pridala prehra na Juve...určite by sa polemizovalo o Koemanovej pozícií.
Je to celkovo dobrá vzpruha do ďalších zápasov, chalanov by to malo povzbudiť. Mimochodom Pedri bol tiež fantastický, mal som dosť z toho ako rieši situácie + ako si položil Cuadrada bol bonbónik.
2020-10-29 12:21:57
Neni sa co moc chvalit. Bolo to sice z hladiska vykonu lepsie ale ked zohladnim ze to bol najlepsi vykon z najslabsich vykonov tak nic moc. To bol Juve este vyrazne oslabeny. Nasej hre chyba casto myslienka a dynamika. Vytvorili sme si aspon solidne sance ale exekucia na bode mrazu. Vsetci sa len ponukaju loptou v 16ke a nema ani kto vystrelit. Tomu nechapem naco Fati chcel este prihrat Martinovi v super sanci v konci zapasu. Griezman nech sa bali. Strasne ma chlapec sklamal. Trener musi nieco robit tiez zo zalahou. Slabota. Som aspon rad o omladenia kadra. To uz bola potreba.