Leo je nervózny, lebo tak slabo ešte nehral nikdy - stráca lopty, nepremieňa šance, trestné kopy buď do múru alebo na tribúnu, finálne prihrávky žiadne, nesztrieľa len dribľuje. Ak bude takto hrať, on prvý by mal požiadať o zníženie platu, lebo nie je dôvod, aby mal o toľko viac, ako ostatní. S takou hrou mi nebude chýbať, ak odíde, nie je rozdielový, ako bol.
Bohužiaľ je to tak, mal skončiť v najlepšom, že je frustrovaný jeho problém, mnoho hráčov tu neľutujete, prečo by mal byt výnimkou. Tie trestné kopy sú na smiech a kopli by to aj iní!!
JanP, bohužiaľ je to tak. Fandí sa len, keď sa vyhráva. Akonáhle niekto podá slabší výkon, tak už je za šmatláka... Za takýchto ľudí sa naozaj úprimne hanbím.
Rad by som videl statistiku- kolko golov dal Messi z poslednych 50 trestnych kopov...
2?3?
Ide ako baran do plnych a caka,kedy rozhodca odpiska faul aby mohol zahodit dalsi....
Konecne by mohol kopat sj Pjanic,aspon kazdy treti!
Všechno, co tu píšete, je pravda, ale já proti Messimu nikdy kvůli jeho slabším výkonům neřeknu ani slovo. To, co on pro Barcelonu za posledních 15 let udělal, je prostě tak ohromující, že mi to úcta k němu nedovolí. Nedaří se mu, je frustrovaný, má i kopec smůly, ale pro mě je to stále vítěz!
2?3?
Ide ako baran do plnych a caka,kedy rozhodca odpiska faul aby mohol zahodit dalsi....
Konecne by mohol kopat sj Pjanic,aspon kazdy treti!