Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-11-05 00:25:59
Puig na plac
2020-11-05 00:36:10
Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.
2020-11-05 00:39:18
Zvláštny zápas.
V prvom rade excelentný návrat Matsa! Neskutočné veci pochytal, dnes ale obrana nehrala dobre, do veľa šancí sme ich pustili, ale nechcem moc kritizovať. Snažím sa v tých zápasoch hľadať pozitíva. Sme klub a očakávame trofeje, víťazstva, ale celé je to o hráčoch a o psychike, jednoducho sú aj takéto zápasy, ale hlavne sme v prestavbe, ale ciele sú také isté v podstate. Z môjho pohľadu je veľmi pozitívne, že sa dokážeme dostať do vyložených šancí a celkom dosť si ich vieme vypracovať. Minulú sezónu sme s tým mali veľký problém, čo iné vlastne čakať s Griezmannom na krídle :( Už to treba len premieňať a bude dobre! Ďalšia vec, že sme opäť začali hrať po krídlach. Je tam Fati, Dembele, Trincao, obrovský potenciál... Čiže je na čom stavať, zlepšiť zakončenie, obrannú činnosť, nasadzovať Busquetsa čo najmenej do zápasov a pôjde to. Treba veriť! :) Držte sa a fandite. Potrebujú našu podporu.
2020-11-05 00:46:34
Veľmi chýba hrotový útočník. Ono je to v tej hre veľmi cítiť. Griezmann je ako útočník na hrote absolútne zbytočný. Vôbec nerobí tú prácu, ktorú by mal robiť. To potom veľmi limituje Messiho ktorý tam vpredu proste nemá s kým. Nemáme niekoho kto tú loptu zakryje, vybojuje faul a hlavne dostavať sa do šancí a ich premieňať.

Messi sa proste musí dostať do svojej obvyklej streleckej fazóny lebo to bude veľký problém. ( tunajším odborníkom, ktorí žijú v predstavách, že bez Messiho bude hrať tím lepšie a že útok potiahne partia chalanov nie starších ako 20 rokov poprosím zobudiť sa. Toto nieje Fifa. ) Reálne ak Messi nebude vo streleckej forme tak nemáme strelca. A to bude len problém pri dôležitých zápasoch.

Ja chápem, že vidíte v hráčoch ako Pedri, Fati, Trincao a Dembele obrovský potenciál ale klásť na nich nápor, že to musia byť oni kto bude ťahať tím je veľká chyba. Aj Bojan bol obrovský talent ale nápor a tlak do akého ho postavili ho zničil. Títo chalani majú ešte 3-4 roky čas aby dozreli. A preto sa potrebujú učiť od skúsených hráčov.
2020-11-05 01:01:59
Dobry zapas. Vyhrali sme nad tazkym superom. Podme si po titul! Visca!
2020-11-05 06:19:20
Do předu mi prijdem velice silní,ale ta obrana... potřebujeme jednoho pořádnýho stopera,kterej to klidne odpálí i na tribunu,ale aby tam byla jistota...toto je spatný,kdyby to byl tym co to promnění, tak to včera taky mohlo být 3:6 a zase jsme tu jen nadávali !!!!
2020-11-05 07:32:44
Lenglet prehral súboj hneď po prichode a dostali sme gól, mal aj ruku. Pri protiútokoch Busi sa vrátil vždy neskoro. Zasa sme hrali vždy do plných, presing nulový.Grizman spaľuje šance ďalej, som zvedavý dokedy bude s ním trpezlivosť.
2020-11-05 07:50:11
Strašný zápas. Celá obrana dneska byla šílená a nasazení Lengleta tom dalo jen tečku. Messi neudělat, krom toho, že ztrácel míče vůbec nic. Kdy už konečně posadí Griezmanna, když není schopný trefit prázdnou bránu z malého vápna, jinak celou dobu byl neviditelný. Ten přechod do útoku je šíleně pomalý, hrozně trvá než se dostane míč z obrany do útoku. Než se dostane míč do útoku, tak soupeř je zformovaný a má všechny hráče za míčem.
Fati hlavně v první poločase a pak i Dembele se snažili.
Mats neskutečný výkon a to samé na druhé straně Kyjevský brankář.
2020-11-05 08:43:37
Dnes to bol z našej strany slabší zápas. Na druhej strane si nemyslím, že to bola úplná katastrofa, ako tu poniektorí píšu. V prvom polčase sme opäť doplatili na nepremieňanie šancí. Keby sme premenili len tie 100%-né tak polčas je 4:0 a je vymaľované. Takto to bolo len o gól a súper cítil šancu. Navyše, naša obrana je slabá, pomalá a keď má super priestor na brejky, tak ich dokáže využiť aj mužstvo na úrovni Dynama. Vďaka Bohu za Marca, ten dnes ukázal opäť ukázal, že patrí medzi absolútnu svetovú špičku.
2020-11-05 09:00:16
Keby si Koeman všimol ako hral Araujo promi Juve tak by tam nemusel dávať de Jonga.
2020-11-05 09:06:23
Za mě je to jednoduchý. Griezmann je absolutně k ničemu, takže bych ho prodal a koupil za něj TOP obránce, který by hrál ve dvojici s Araujem. Messiho bych posunul úplně na hrot, jako útočníka pro zakončování, kterej se nemusí vracet. Na křídlech by byli Fati a Dembele ( Trincao ). Jako ofenzivní záložník ve středu by byl Coutinho a za ním dva defenzivní záložnící De Jong a Pjanic. Na kraji obrany bych nechal Albu a Desta a středový obránci Araujo + někdo novej. V brance MATS.