Ten koniec by som radšej poopravil na: ´´Zostáva veriť, že Griezmann po dnešku zostane už len na tribúne´´. Myslím, že šancí dostal už fakt dosť a dnes kvôli nemu sedel aj Messi, aby si zahral na svojej pozícii. Ako už fakt to ďalej takto nemôže ísť. Každý iný hráč by po takých výkonoch už dávno sedel a max. nastupoval ako náhradník, prečo musí byť Griezmann výnimka a kaziť našu hru ešte aj naďalej. Radšej tam dať Demba a pomaly sa nám vráti aj Coutinho. Griezmann by mal byť max. náhradník v rozhodnutých zápasoch, kde už toho nemôže toľko pokaziť.
Lenglet je najslabší článok obrannej formácie. Nech je tam ktokoľvek, on je proste najslabší. Nemá na Barcelonu bohužiaľ v ničom aktuálne, od začiatku sezóny absolútne podpriemerný.
Ja som rad ze dnes hral Grizi namiesto Leo. Mali sme moznost vidiet ho viacmenej na svojej pozicii a v 1 polcase sa mi jeho hra celkom pacila. Leo si oddychol. Trz mi pride Couts dost navyse. Ale ak by som mal rozhodnut, predal by som Tona a Coutsa nechal. Kazdopadne hra s 2 kridlami v 1 polcase bola paradna. Kridla by tam mali byt stale
Nechcem byť zlý, ale mne prišlo, že sa naša hra zlepšila, vtedy, keď Griezmann odišiel z ihriska :-). A neviem, či to príde aj iným, ale mne sa páčil pohyb Braithwaita. Bol aj celkom blízko ku gólu. Griezmann jednoducho nie je deviatka, nie je ani krídlo... on je podhrotový hráč. Hrával na tej pozícii aj v Atleticu, za Torresom, Costom,... U nás na tejto pozícii hrať nemôže, tam je Leo poprípade Coutinho. Keď na hrote hrá Martin, tak hráme s normálnou 9. Ja mu fandím. Myslím si, že by si zaslúžil aspoň 2 zápasy hrať v základe (v skupine LM už sme v suchu a 1 ligový match by dostať mohol)
nuž mikimi si mimo jak fico.grizi zahral super a makal a snažil sa. že nedal z vyložených šancí?? tiež som si zanadával,ale ako bývalí futbalista(aktívny) viem že bud ti ide alebo nejde,skrátka občas je to blok v hlave a nedáš ani z metra. je to len otázka času ked sa grizi rozbehne a bude platným hráčom. rovnako na tribúnu a dokonca ked ešte hral coutino v bayerne ,ho s tadeto posielalo kopec ludí a teraz prezliekli kabát. jedná vec je čo vidíš z vlastného pohladu na ihrisku a či vidíme mi v tv. z izometrického pohladu by človek riešil zrejme inak ako to rieši hráč ktorý to vidí len zo svojho pohladu z ihriska samozrejme v plnom behu. Problém barci je skôr obrana,tá ješ tak biedna ,že je škoda sa vyjadrovať
Ale toto určite ani zďaleka nie je len môj pohľad na vec. V tom, že momentálne patrí Griezmann skôr na tribúnu ako na ihrisko mi dá za pravdu určite nad 95 % tunajších ľudí. No neviem kto je tu potom mimo. Aj keby sa Griezmann dostal cez problém v hlave, tak stále je tu potom tá pozícia, ktorú nemá a nebude mať, lebo tam hrá Messi a Cou. Áno, problémom je aj obrana, ale aj ten útok. Čo myslíš, že má na svedomí tu slabú efektivitu? No určite je na vine aj Griezmann, ten pravidelne zahadzuje šance a zaberá tak miesto lepším ako napr. Dembo. Taktiež nám aj chýba hrot, ktorý by to tam doklepával. Cou je iný prípad, teraz hrá viac na svojej pozícii ako predtým a taktiež sa kupoval mladší ako Griezmann. Griezmann ten čas nemá a čoskoro už má 30. Áno, je tu možnosť, že keď odíde budúce leto Messi, tak by Griezmann mal ešte nejakú nádej, ale o ten čas vzhľadom na vek nemá!
Kante je neprodejnej a Gigi je od léta volnej zadarmo. Prakticky na 2 roky hráč, co ti pokryje chybějící prostor. Jen pak je otázka, zda-li se to vyplatí na 2-3 roky a pak zase hledat znova.
Nevím, něco se muselo stát, Koemanovi nesedl, fakt nevím. Za 433 jsem taky, ale až po Messim. Uvidíme, každopádně on i Gigi hraje často v záloze 433, podle mě jestli nepodepíše a Koeman tu zůstane i další rok, tak po něm bude chtít jít.
Od parádnej hry sme ešte velmi daleko hlavne ,mladí Fatimu evidentne stúpa sláva do hlavy, Pedri nič moc,Griezman tragéd na pokračovanie, Roberto klasika o ničom, Lenglet nestíha, potom hrá rukami, de Jong tiež musí viac makať. Trincao slabota.
Messi oddychoval a konečne sme vďaka tomu videli, že Griezmann nie je taký marny, dokáže byť celkom platným hráčom. Až na produktivitu, tá je zúfalá. Ale už tam nezavadzal, pekne rozohrával, snáď prvý krát, čo je tu, z jeho hry nebolelo oči.
Môže mi niekdo vysvetliť čo spravil puiq keď nemôže hrať to fakt je taky traged alebo taky namyslení alebo výsledok musí biť tak o 10 gólov neviem alebo trénerovi nevyfajcil
Podľa mňa Puiga nasadí Koeman jedine v CDR (ak sa bude hrať) a to proti mužstvu s tretej ligy. Ináč pri Koemanovi nemá šancu, lebo ten má svojich obľúbencov či niečo hraju alebo hraju veľké ho....!
Griez jednoznačne patrí na lavičku, nie je schopný priemieňať šance, 1 na 1 nezvláda a keď už ani penclu nedá, tak nie je o čom. Veď tu je už dosť dlho, aby konečne niečo ukázal. Rovnako prechvalovaný Trincao, ako jeden z najtalentovanejších mladých hráčov v Európe sa absolútne nechytá. A Lengleta by som už ku tráve ani nepustil, na tak mladého hráča je dosť pomalý, pozične je stále niekde mimo a navyše hrá dosť hlúpo a tá jeho naivná hra rukami, čudujem sa, že to dnes dokázal uhrať bez karty.
Výkon rozhodcu musím dnes pochváliť, dávno sa nestalo, že by niekto pískal tak nestranne a v podstate bezchybne a bez prejavov arogancie a nedotknuteľnosti...
Tvoj koment je mimo, totálne
Výkon rozhodcu musím dnes pochváliť, dávno sa nestalo, že by niekto pískal tak nestranne a v podstate bezchybne a bez prejavov arogancie a nedotknuteľnosti...