Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-11-07 18:48:45
Ten koniec by som radšej poopravil na: ´´Zostáva veriť, že Griezmann po dnešku zostane už len na tribúne´´. Myslím, že šancí dostal už fakt dosť a dnes kvôli nemu sedel aj Messi, aby si zahral na svojej pozícii. Ako už fakt to ďalej takto nemôže ísť. Každý iný hráč by po takých výkonoch už dávno sedel a max. nastupoval ako náhradník, prečo musí byť Griezmann výnimka a kaziť našu hru ešte aj naďalej. Radšej tam dať Demba a pomaly sa nám vráti aj Coutinho. Griezmann by mal byť max. náhradník v rozhodnutých zápasoch, kde už toho nemôže toľko pokaziť.
2020-11-07 18:52:11
Trochu jsem nechapal stridani ,proc odesel Dembele ,nejlepsi hrac na hristi a zustal Pedri,ktery prvni polocas byl nulový .
2020-11-07 18:58:55
Na toto rozostavenie potrebujeme elitnych rychlych stoperov a mozno niekoho ako je Kante k De Jongovi.
2020-11-07 18:59:39
No neviem, mne sa velmi pacil aj prvy polcas. Ta hra s 2 kridlami bola paradna.
2020-11-07 19:01:40
Neviděl jsem celý zápas...ale Roberto tam měl 2 asistence ...
2020-11-07 19:16:39
Messi oddychoval a konečne sme vďaka tomu videli, že Griezmann nie je taký marny, dokáže byť celkom platným hráčom. Až na produktivitu, tá je zúfalá. Ale už tam nezavadzal, pekne rozohrával, snáď prvý krát, čo je tu, z jeho hry nebolelo oči.
2020-11-07 19:27:44
Môže mi niekdo vysvetliť čo spravil puiq keď nemôže hrať to fakt je taky traged alebo taky namyslení alebo výsledok musí biť tak o 10 gólov neviem alebo trénerovi nevyfajcil
2020-11-07 19:39:48
Nejhorsi je to ze jsem cely den myslel na to ze vecer je fotbal a ono se hralo driv :D
2020-11-07 21:23:16
Griez jednoznačne patrí na lavičku, nie je schopný priemieňať šance, 1 na 1 nezvláda a keď už ani penclu nedá, tak nie je o čom. Veď tu je už dosť dlho, aby konečne niečo ukázal. Rovnako prechvalovaný Trincao, ako jeden z najtalentovanejších mladých hráčov v Európe sa absolútne nechytá. A Lengleta by som už ku tráve ani nepustil, na tak mladého hráča je dosť pomalý, pozične je stále niekde mimo a navyše hrá dosť hlúpo a tá jeho naivná hra rukami, čudujem sa, že to dnes dokázal uhrať bez karty.
Výkon rozhodcu musím dnes pochváliť, dávno sa nestalo, že by niekto pískal tak nestranne a v podstate bezchybne a bez prejavov arogancie a nedotknuteľnosti...