Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-12-28 00:02:47
DĚKUJEME za okamžitý překlad! Rozhovory s Messim bych mohl číst celé dny, nepřestane mě fascinovat, jak je skromný a pokorný i přes tu obrovskou slávu a bohatsví. ,,víš kolik máš peněz?” to je alespoň otázka :D počkej mrknu, jo 4 miliardy..
2020-12-28 06:56:22
Skvelý článok. Je super, že aj takéto dlhé rozhovory prekladáte a dávate na toto fórum. Palec hore
2020-12-28 07:47:46
Ďakujem za článok. Ale ten moderátor ma až vytáčal tými otázkami ala Rpzboril. ,, A veľmi to bolelo keď to bolelo ? “” ?
8JK8 Premium
2020-12-28 08:17:08
Dosť nezaujímavý rozhovor na to aký bol nahypovany najväčšie prekvapenie pre mňa bolo Leova túžba stať sa športovým riaditeľom nikdy som neuvažoval nad tým že by mal Leo takúto túžbu ale tak snáď bude jedného dňa dobrý pri výbere hráčov.
2020-12-28 08:52:21
Keby ste hrali pred plnými tribúnami, kde ľudia skandujú tvoje meno, mal by si iný názor?
"Určite áno, poznal by som skutočný názor fanúšikov, ukázali by to na ihrisku."
Leo, príď si prečítať názor na teba na forcabarca a do hodiny si hľadáš nový klub :D :D
2020-12-28 08:59:13
Veľká vďaka za preklad rozhovoru.
Niekde som zachytil informáciu (možno aj tu na forcabarca), že ten redaktor sa na rozhovor vôbec nepripravil. Myslel som si však, že to bude niečo na spôsob, že pred testom v škole povieš, že si sa vôbec neučil a nakoniec máš jednotku. No tento redaktor to myslel vážne, on sa fakt nepripravil na rohovor s Messim. Strašný truhlík, tie otázky boli ako do školského časopisu. Messi introvert sa asi ťažko rozrozpráva sám, je potrebné mu dať dobré otázky.
2020-12-28 09:30:48
Neumím si představit a až mě to překvapilo, že hráč který se bojí zodpovědnosti, vždy se vyhýbal rozhovorům při průseru a případně i úspěchu. Většinou se naučil PR věci, tak oznámí, že by chtěl být sportovní ředitel, který je za vše zodpovědný a všude musí vystupovat a mluvit. Ještě když nechce mluvit anglicky, takže s ním jezdí překladatel? Jsem vždy bral, že Messi skončí a bude ambasador, někde se vyfoti, usměje a to je vše.
2020-12-28 09:55:11
Ten psychológ by nebol odveci Leo...skvelý rozhovor dakujeme ??
2020-12-28 10:06:39
bolo to pre mňa ..ŠOK,, že to nebol ŠOK.... culés sa pýtajú.. ,,PORQUEEE,, to Leo tak chcel, aby sa to dostalo médii, po tak dlhom čase? čítal som to niekoľko krát, ale prekvapko sa nekonalo.. taktika, vypočítavosť.. vyberte si.. možno ešte niečo povedal a nedostalo sa to von??.. dnes ma už asi nič neprekvapí... visca..
2020-12-28 10:21:05
V júni 2022 bude mať Leo 34 r. a tak keď chce to ešte skúsiť v MLS, tak odíde, je najvyšší čas. Beriem každé jeho rozhodnutie, nič mu nebudem zazlievať. Je neuveriteľné, ako dlho je u nás a všetko veľké sme dosiahli najmä vďaka nemu. Budem ho sledovať všade, kde bude. Introvert. ako on, to má všade ťažšie, je na všetko sám a Antonela mu dobre radila psychológa, treba emócie vyventilovať. Ale viete si predstaviť tie žvasty v tlači, keby tam chodil?
2020-12-28 14:27:23
Lukáš robí dobrú prácu, toto je najlepšia stránka zahraničného klubu na československej scéne....Krátko po zápase dostane fanúšik niekoľko aktualít, vrátane hlasov hráčov....Priaznivci Realu, Liverpoolu a iných veľkých klubov môžu závidieť....:)
2020-12-28 14:44:14
MLS? To snáď nie. To je slabučká liga, na ktorú bude stačiť aj keď bude mať 40. To je horšie ako keby hral za Newells.
P.S. Angicky sa už naučil?

Inak celkom fajn, súhlasím.