Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-01-05 18:59:47
:D :D :D :D :D
Dobrej Joker...

Celý vedení počínaje papá Rosellem a konče skrčekem Bartomeuem jen a pouze těžilo z práce Laporty... Převzali klub s naprosto fantastickým kádrem, kdy do Barcy chtěli přestoupit všichni a ještě za to platili, aby tyhle barvy mohli nosit...

Co následovalo poté víme všichni...
2021-01-05 19:15:30
TONI, ak budeš mať silné zázemie a budeš mať dobrý program, ktorým presvedčíš socios, tak máš nábeh na víťazstvo..visca
2021-01-05 19:29:42
Po pravde... Co sme mimo klub a čerpám iba z článku co vlastne vieme o kandidátoch??? O nikom nič. Predbiehanie sa kto aké meno použije. A ze je to ovplyvňujúce je samozrejmosť. Ja sám ak by som mal možnosť voliť tak by som sa asi priklonil k tomu kto by mal v teame ľudí ako Xavi a Jordi Cruyff. Ktokoľvek zvíťazí ide do riadnej kaše. A môžeme mu držať iba palce. Messi určite nebude problémom, lebo skôr či neskôr ukončí pôsobenie v Barcelone a každý s kandidátov chce mať Messiho lojalitu. Takže môžeme len tajne dúfať ze víťaz zvládne situáciu a oprie sa o LA MASIU a ľudí ktorý z nej vyšli. Len takí sú zárukou pokračovania DNA ktorú je potrebné zachovať aj napriek možno suchým rokom na tituly. A vlastne každý chvíľku ťahá pilku, tak nebudeme nešťastný a sklamaný že to nie tak dobre ide. Mame nádej, veľkú nádej v mladom mužstve ktoré sa tvorí.
2021-01-05 20:13:28
Dostane pár hlasov a bude spokojný.
LaBrie Premium
2021-01-05 20:53:23
Bol si členom vedenia Josepa Mariu Bartomeua - to mi o nom staci.....
2021-01-07 15:23:46
ako bývalí člen vedenia Barcelony pod Bartomeuom nikdy ! Čudujem sa , že tu rozpráva o dlhu 450 mil. ked ň vedenie s Bartom na čele nechalo klub v ešte väčších dlhoch a ďaleko viac poškodilo klub nielen po finančnej stránke. Kandidatúra tohto človeka je úplne zbytočná, iba čo vezme hlasy ostatným ďaleko lepším kandidátom