Nič pripojí sa k mužstvu a bude impozantný člen zakaldnej zostavy ??♂️ Neviem fakt to sa musíte naschval hrať na hlúpych alebo o čo ide ? Laporta nepredstavil zatiaľ žiadny projekt len sľuby sľuby a nostalgia a čo som vtedy spravil ale viditeľne vam toto stačí. Laportou brat ktorý potláčal ľudské práva a v Katalánsku vytvoril stranu nacionalistickej strane (fasistickym zámerom) ktorý bol dokonca ešte aj vo vedení ktorý bol stíhaný Laporta bol tiež stíhaný ale dokázal z toho vycúvať lebo UNICEF bolo to pekne zahrané Veľmi veľa veci o laportovi neviete ....
Font je len dalsi trtko ako Bartomeu ktory sa bude necinne pozerat ako Perez cez svoje kontakty na prokurature nahana nasich hracov po sudoch. My potrebujeme silnu osobnost s kontaktmi na najvyssich miestach, kludne aj mafiana Laportu.
Trtko ? Je azda najmladší kandidát ktorý aspoň ako tak vyzerá seriózne ma poslkladany tím odborníkov 7 rokov prepracoval projekt a predpovedal budúcnosť Barcelony že bude presne takáto situácia . Viac nepotrebujem zatiaľ čo Font prezentuje oddaný projekt Laporta len recituje.
To ze bude takato situacia som uz 3 roky predpovedal aj ja. Staci na to zdravy rozum a zaklady ekonomie. Seriozne sice vyzera ale toto je vysoka funkcia a s mafianmi ako Perez ci Raiola serioznost urcite nepomoze. O jeho projekte kde sype mena z rukava a nasledne to ti menovani popieraju tiez pochybujem.
Kazdopadne jeho sanca na vyhru je nulova takze sa o nom zbytocne bavime. Socios su ovecky ktorym staci raz za rok priviest priemeraka za 100 mega a su spokojni. A tak bude vyzerat dalsia buducnost klubu
Akože prepáč prečo by sme sa mali spájať z mafiánmi ? Veď prirodzená cesta úspechu by bola uchvatnejsia prečo by sme sa mali potopiť na takuto úroveň ? Čo sme my Real Madrid ? Tieto aspekty sme nikdy nereprezentovali a ty ako fanúšik Barcelony by si stymto mal byt stotožnený! To čo tu spáchal bart rossel bola práva ukážka mafiánov a praní peňazí
Barto a Rosell kradli sami pre seba, s tym stotozneny nie som. Ale som za vyuzitie kontaktov v prospech klubu. Nemozeme byt prizdisraci, ked Real ma pod palcom vsetky futbalove struktury v spanielsku a PSG a Man city maju zaplatenu UEFU, aby ich nevyradila z LM za porusovanie financeho fair play. Ked hraju nefer ostatni, musime aj my, inak sa z nas stane lokalny klub typu Bilbao
Victor Font pred 7 rokmi urobil analýzu že klub bude tam kde je teraz... No hádam najvelkohubejsie vyhlásenie aké sa dalo povedať. A kde bol 7 rokov. Kde mal tu analýzu? Ta jeho analýza už pred 7 rokmi zahŕňala aj pandémiu COVID-19?? Lebo ak Áno, je to svätý muž s guľou v ruke alebo NIE a je to taraj s guľou na nohe. Spomínať Xaviho, Cruyffa, Guardiolu a oni sami radšej držia jazyk za zubami je hádam aj cez čiaru. Pokiaľ by Pandémia neurobila sarapatu vo svete tak ani nevieme o žiadnej dlzobe žiadneho klubu. Veselo by sa ďalej preplácali hráči o 106. Žiadne zníženia platov a nič podobné. Tomu verte. A ak mal Font už takúto analýzu už 7r dozadu tak je minimálne jeden z 3kralov, neviem ci Gašpar, Melichar alebo Baltazar. Ale Gašpar asi nie ten nechodil, tej je zavretý na Slovensku???
Akože kde bol ? Veď máš to tam napísané 7rokov pracoval na svojom projekte zatiaľ čo boli prezidenti Rossel a Barto. Ďalšia zaujímavosť Font bol vo vedení a z názormi či prioritami Z bartomeum nikdy nesúhlasil a bol proti nemu, dalsia zaujímavosť kto predložil návrh o rezignácii potkanieho muža ? Kto za tým celým stal ? Mivan apafas teraz rozpravaj
Co mam rozprávať? Ved ty si z vnútra klubu ty vieš všetko. Kto by ti stačil odpisovať. Font zabudol predpovedať pandémiu pred 7rokmi. Mohli sme byť už niekde inde... Predložiť mohol co len chcel. Pokiaľ by Barto neodišiel sám doteraz tam sedí. A Font mohol predkladať ešte ďalšie mesiace co chce. Barta položil Messi. To bol skutočný tlak, nie nejaký pandrlak od susedov... Ale som rad ze sa ku všetko mu vyjadruje tak hlboko a fakticky. Hádam sa aj dačo dozvieme. Takže 25.1. Xavi ide na to?? ????
Apropo on 7 rokov robil analýzu a presne tých 7 rokov bolo fantastických. Mohol analyzovať akurát počet prihrávok. Sedel niekde na tribúne a oblizoval si prsty, lebo nikto nemal dôvod na nič. Po zápase dali vo Vipke šampanské a fajka zhasla. Som velice zvedavý ako len dopadne s analýzou. Analýzu ktorú narata aj prvák. Príjem / výdaj. Pred pandémiu neriešili. Od pandémie riešia. Tam je začiatok jeho analýzy. Keby mal zdroje nakupuje tak ako každý kto by mohol a bol pre prezident. Popravde som rad ze Xavi 25.1. Začína... Patrí domov, ale asi to tak nebude
Zaraza ma ako ked niekto povie ze by chcel priviest nejakeho hraca tak ho tu kazdy oznaci za klamara, typickeho politika,... Ale ked Font povie (mozno aj riadne prezenie) ze situacia je strasna tak tomu vsetci automaticky uveria. Nikto z nas do toho nevidi a kandidati si len robia svoju kampan, Fontova negativna kampan nemusi byt automaticky pravdiva.
ty kokso, to môžem byť aj ja asi kandidát na prezidenta.. veď ja som hneď po nástupe Rosella videl, ako sa rúca projekt celého klubu..prorosellovske media špinili všetko čo Rosellovi nepasovalo.. slepo obvinil Cruijffa, ktorému zobral hodnosť čestného prezidenta a obvinil aj s Laportom za spreneveru niekoľkých miliónov, aj upratovačku dal vymeniť lebo .... atd.. ved by sedeli obidvaja v base až by sčerneli ... nevinný .. časom všetko vypršalo a zapadlo prachom, ale účel splnil prostriedky... adios LAMassia, adiós ,,Sme viac než klub,, adios ľudské práva ,,QATAR a spol,, .. páru rokov na vyslní vdaka Lamasii - TIKI TAKA a potom totálny prepad na same dno... aby ste si nemysleli, že som fandom Laportu, ale ak sa neobjaví niekto silný, tak to budeme musieť akceptovať.... opravte ma ak sa mýlim, ale ak bude Laporta šéfom, tak si vraj pozve na pokec aj Rosella, ktorý vyhlásil, dokonca aj s Bartomeom, , že Laportu podpora vo volbe na prezidenta... tak to už ozaj neviem kde sa dostaneme, ale podstatné bude to, ako rýchlo sa dostaneme tam, kde skutočne patríme...visca..
hlavne, že Freixa rozprával o tom, že Laporta nechal dlh 500 mega a oni s Bartom nechali 1 mld. Má guráž zmieniť sa o takej veci a ešte aj kandidovať... Našťastie to nevyhrá s prehľadom
Kazdopadne jeho sanca na vyhru je nulova takze sa o nom zbytocne bavime. Socios su ovecky ktorym staci raz za rok priviest priemeraka za 100 mega a su spokojni. A tak bude vyzerat dalsia buducnost klubu
Musí priam "sršať" motiváciou do druhej fázy sezóny :) :)