Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Mascherano Premium
2021-01-18 01:10:13
Rony ukázal si nám to do tohto zápasu, že ste sa zlepšili a naivne som vám veril, že dokážete vyhrať a vyhráme prvú trofej
2021-01-18 01:11:57
Zlý výkon. Horšie bude jak predrbeme aj s Cornellou??a znovu a opäť v pohary?
2021-01-18 01:13:55
Najvacsi fakt, ktory si treba uvedomit a 95% ludi na to zabuda je ze sme v prechodnej sezone. Mame naozaj mnozstvo mladych hracov, do finale sa dostali sice horko tazko, ale budiz aj bez Messiho, novy trener, ziadna predsezonna priprava, ziadne vedenie, projekt, nabity kalendar... Treba vydrzat, vsetko sa vrati do spravnych kolaji, ale aspon sa ukazuje, kto je pravy fan a kto len kritizuje. Jasne ze vsetci sme chceli trofej, ale hrali o nu dvaja robili sme co sa dalo, nasi mlady odchovanci maju velku skusenost do buducna. Ani Klopp s Liverpoolom neurobil zazrak za sezonu a to boli uplne ine podmienky jak su teraz. Ak sa vam to nelubi, tak to nepozerajte a pockajte si kym bude Barca znova navrchole a chodte kukat Bayern, PSG,...
2021-01-18 03:51:06
Ja som to sledoval zo zaznamu, bolo este 10 minut do konca zaznamu a rodhodca to ukoncil. Ma to celkom prekvapilo. Uz som sa chystal na penalty. A oni namiesto toho 10 minut oslavovali. :)
2021-01-18 05:36:04
pri pohľade na to akých máme mladých hráčov sa vôbec neobávam o budúcnosť. Táto sezóna síce zrejme bude čo sa týka trofejí nič moc, ale nevadí. Keď mladíci ktorých máme získajú prax, skúsenosti tak ďalšie sezóny sa Barcelona vráti tam kam patrí.
Rasto Premium
2021-01-18 07:29:36
Ale z čoho bol unavený aj on? Taký Simone môže byť po zápase unavený, ale Koeman?
2021-01-18 10:02:22
Dúfam že po nástupe nového prezidenta Barce pôjde Koeman do prdele. Včera sme si nezaslúžili zvíťaziť. Bilbao hrali s nadšením a väčším nasadením a snahou získať pohár. Naše primabaleríny sa iba prechádzali po trávniku. Absolútne nuly na trávniku boli Dembelé, Pedri, Lenglet, Alba a Messi. Striedanie Desta za Minguezu to bola taká sprostosť od Koeman že sa to ani pochopiť nedá.
2021-01-18 10:25:12
"Pred koncom zápasu bol každý z nás unavený" a proto jsme nastoupili v prakticky totožné sestavě jako proti Realu Sociedad, se kterým jsme odehráli 120 minut a proto si střídal až v 88. minutě? Pedri musí být už úplně odvařený z toho jak furt hraje každý zápas a celý zápas. Včera jsem jej skoro vůbec na tom hřišti neviděl, ale místo toho, aby ho vystřídal a oživil naši hru, tak ho tam nechá se trápit. Podle mě Koeman o poločase asi usnul a pak ho jeho asistenti tak v 85. minutě vzbudili, aby něco začal dělat, jinak fakt nevím. A pokud jde o Dembélého, tak nás tehdy vzal Dortmund neskutečně na hůl. Jo je rychlý a relativně technický, takže třeba uteče soupeři a nebo jej lidově řečeno pošle na párek, ale jeho finální fáze je s prominutím úplně na h*vno, ať už jde o přihrávku, centr či střelu, tak to vždycky zkazí.
2021-01-18 10:47:20
Kuman s tebou sme na najlepsej ceste do europskej ligy! Daj este aj proti cornelle plnu palbu! Ved sezona uz konci, preco rotovat?
2021-01-18 10:51:32
Podla mna Koeman nepostavil dobre zostavu na zapas....namiesto Pedriho, ktory uz nevladze mal hrat Puig a namiesto Busquetsa Pjanic. A este namiesto Lengleta mal hrat od zaciatku Mingueza....mam vyhrady aj k hre Dembeleho a Albu ale......
2021-01-18 12:15:02
Neviem čo sa všetci pohoršujú, podľa už samotného názvu Superpohár tam mal byť víťaz pohárov, takže keď sa držíme starého a zmysluplného formátu, tak Barcelona tam ani nemala byť. Bolo by divné ak by superpohár vyhralo mužstvo čo minulú sezónu nezískalo pohár ?či už Ligu alebo CdR. Podľa mňa Bilbao si to zaslúžilo a gratulujem im.